Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Vladimir Arsenijević ×

Najava • 02.05.2022.

U središtu interesa - promocija knjige 'Zajednička čitaonica'

Promocija knjige 'Zajednička čitaonica' održat će se u ponedjeljak 2. svibnja u Knjižari Fraktura u Zagrebu. Na tribini govore urednici knjige Vladimir Arsenijević i Igor Štiks; razgovor moderira Seid Serdarević, a zahvaljujući Ozrenu Grabariću i Frani Maškoviću čut ćemo glasove dvojice autora – Miroslava Krleže i Bogdana Bogdanovića.
Najava • 07.09.2020.

Etgar Keret na Festivalu svjetske književnosti 2020.

Na Festivalu svjetske književnosti gostuje jedan od ponajboljih svjetskih kratkopričaša, Etgar Keret, koji će 7. rujna sudjelovati u programu 'Razotkrivanje' gdje razgovara sa svojim hrvatskim urednikom Romanom Simićem.
Najava • 23.09.2019.

Tribina Mržnja u književnosti

Na devetoj tribini iz ciklusa 'Zašto se mrzimo?' tema je 'Mržnja u književnosti'. Kroz iskustva, saznanja i dosege vodećih pisaca nacionalnih književnosti, govore ugledna imena književne scene: Vladimir Arsenijević, srpski književnik, prevoditelj i urednik, Ivana Šojat, hrvatska književnica i prevoditeljica te Kristian Novak, hrvatski književnik i jezikoslovac.
Najava • 13.11.2009.

2. Književni salon SC-a : Vladimir Arsenijević

Nema boljeg datuma za nove književne avanture u Studentskom centru od petka 13.! Stoga, na rečeni datum, godine Gospodnje 2009. u 20. sati, svi u Galeriju SC gdje će nam se, likom i djelom, glasom i stasom, predstaviti cijenjeni srpski književnik Vladimir Arsenijević. Vodi i moderira Marko Pogačar.
Najava • 12.12.2008.

Književni petak ugošćuje Vladimira Arsenijevića

Tribina Književni petak ugostit će jednog od najboljih srpskih pisaca mlađe generacije - Vladimira Arsenijevića, koji će predstaviti svoju novu knjigu "Predator", nedavno objavljenu u izdanju Algoritma. Osim Vladimira Arsenijevića, na trbini će govoriti Srećko Horvat, Kruno Lokotar (urednik biblioteke 'KaLibar'), Robert Perišić te voditelj Boris Perić.