Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zagrijavanja do 27 ×

Najava • 26.10.2018.

Zagrijavanje listopadsko: Kristić, Krištofić, Pintarić, Rudan

Idealna večer da saznate kako arhitektica Ena Katarina Kristić gradi roman, a dizajner&illustrator Bojan Krištofić manevrira između poezije&proze; kako se mitovi rehabilitiraju u pričama Ivane Pintarić, ZLE edukacijske rehabilitatorice i kako nas to razbija istarska čakavica u baladi na mahove Eveline Rudan pjesnikinje i sveučilišne profesorice.
Najava • 30.11.2007.

Zagrijavanje do 27

U petak, 30.11.2007. u 19:30 sati, u knjižnici i čitaonici Bogdan Ogrizoviću Zagrebu, u programu znanom kao 'Zagrijavanja do 27', nastupiti će skupina snažnih individualaca, vrsnih pisaca i ljudi koji će vas nagraditi odličnim tekstovima u zamjenu za malo srdačnog pljeska: Marija Andrijašević, Barbara Pleić, Zoran Tomić i Slađan Lipovec.
Najava • 27.10.2006.

Novo Zagrijavanja do 27

U novoj sezoni «Zagrijavanja», koja 27. listopada 2006. započinje u Knjižnici Bogdana Ogrizovića, jake i gladne književnovampirske snage predstaviti će se dva projekta: časopis «Libra Libera» s tematom «Vampirizam u seksu, društvu, medijima, komunikaciji i metafizici», te Vampirske priče, zbornik «Festivala fantastične književnosti 2006.» Voditelj ovog književno-vampirskog bala je Roman Simić...