Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Zlatko Gall ×

Najava • 04.12.2009.

Predstavljanje 'Velike svjetska rock-enciklopedije' Zlatka Galla

Predstavljanje najrokerskijeg izdanja ove godine, knjige Zlatka Galla "Velika svjetska rock-enciklopedija", koju je nedavno objavio Profil, održat će se u petak, 4. prosinca 2009. u klubu Sax u Zagrebu. Uz Zlatka Galla o knjizi će govoriti Aleksandar Dragaš i Hrvoje Horvat.
Najava • 09.10.2009.

Predstavljanje kuharice ''Dijeta za Bonkuloviće'' Zlatka Galla

Zar bonkulovići idu na dijetu? I treba li im ona? Saznajte na predstavljanje kuharice ''Dijeta za Bonkuloviće'' autora Zlatka Galla, u izdanju Profila, koja će se održati u petak, 9. listopada 2009. u 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu. Uz autora, o knjizi će govoriti: Rene Bakalović, Ana Ugarković i Ivana Žderić. Službeni program moderirira Ivica Prtenjača.
Najava • 28.12.2007.

Promocija knjige 'Tajna vještina : Gibonni – biografija'

Promocija knjige Zlatka Galla «Tajna vještina : Gibonni – biografija», održati će se u petak 28. prosinca u 19 sati u knjižari Profil Superstore, Joker centar u Splitu (2. kat). Na promociji će sudjelovati: Zlatko Gall, Zlatan Stipišić Gibonni, Hrvoje Horvat i Ivica Prtenjača.
Vijest • 22.05.2006.

Ponedjeljak, 22.05. na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga

Na današnjim događanjima na 3. Zagrebačkom sajmu knjiga predstavljaju se: Krešimir Mićanović ("Treba se kretati"), Kristijan Vujičić i Željko Špoljar "Welcome to Croatia - Doživljaji jednog turističkog vodiča") i Zlatko Gall ("Kušaj i slušaj Dalmaciju 2") i Stuart Sim ("Svijet fundamentalizma"). Nova akropola organizira predstavljanje knjige "Duša Indijanaca", C.A. Eastmana, a Step press knjige...