Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.10.2009.

Predstavljanje kuharice ''Dijeta za Bonkuloviće'' Zlatka Galla
Održava se
09.10.2009.

Zar bonkulovići idu na dijetu? I treba li im ona? Saznajte na predstavljanje kuharice ''Dijeta za Bonkuloviće'' autora Zlatka Galla, u izdanju Profila, koja će se održati u  petak, 9. listopada 2009. u 19 sati u Muzeju za umjetnost i obrt u Zagrebu (Trg maršala Tita 10).

Uz autora, o knjizi će govoriti: Rene Bakalović, Ana Ugarković i Ivana Žderić, urednica.

Službeni program moderirira Ivica Prtenjača.

"Kad me prvi put netko od ispijenih rekonvalescenata netom uteklih s intenzivne njege, izmučenih „čiraša", grizica koje „žderu" sve osim hrane ili pak „sportaša" kojima jutro počinje sa sto trbušnjaka, a dan završava trčanjem, s „visine" i prezrivo zapita: „Jesi li to uvatija koji kil?", prilijepit ću mu šamar! Jer, što je puno, puno je, a aktualna opsesija mršavošću i - rekla bi moja baka - „sučijavim" izgledom, prešla je baš sve granice".

Poznati gurman, bonkulović, kuhar i rock-kritičar Zlatko Gall poigrao se s naslovom ove slasne, raskošne, a ipak jednostavne mediteranske kuharice. Zar bonkulovići idu na dijetu? I treba li im ona?

Gall je ovu svoju novu kuharicu duhovito nazvao dijetom jer je sastavljena od jednostavnih recepata koji se temelje isključivo na zdravim i svježim sezonskim namirnicama, a bogatstvom okusa i mirisa zavest će svakog pravog bonkulovića, odnosno gurmana. 

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –