Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 18.09.2008.

106 rukopisa pristiglo na natječaj V.B.Z.-a i Tiska

Na natječaj V.B.Z.-a i Tiska za najbolji neobjavljeni roman godine i ove je godine stigao velik broj rukopisa. U samo dva mjeseca, od raspisivanja ovog, sedmog po redu Natječaja, do njegovog zaključivanja 15. kolovoza 2008., V.B.Z. je zaprimio čak 106 rukopisa pod šifrom.

Članovi V.B.Z.-ovog žirija Miljenko Jergović (predsjednik žirija), Julijana Matanović, Zoran Ferić, Strahimir Primorac i Vladimir Arsenijević najavili su da će uskoro objaviti nazive rukopise koji će ući u uži izbor za nagradu.

Pobjednik natječaja bit će objavljen na tiskovnoj konferenciji za vrijeme trajanja sajma Interliber od 12. – 16. 11. 2008. godine. V.B.Z. će nagrađeni rukopis objaviti, a pobjedničkom autoru bit će uručena V.B.Z.- TISAK književna nagrada za najbolji neobjavljeni roman godine i novčana nagrada u bruto iznosu od 100.000,00 kuna.

Nagrađeni roman će nakon proglašenja pobjednika na sajmu knjiga Interliber biti prodavan i na svim kioscima Tiska i Slobodne Dalmacije.

Popis pristiglih rukopisa sa šiframa autora i nazivima romana koji su ušli u konkurenciju za nagradu dostupan je na internetskim stranicama www.vbz.hr i www.tisak.hr .
 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –