Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.03.2015.

Anita Moorjani predstavlja svoju knjigu 'Ponovno rođena'
Održava se
13.03.2015. u 11h

Anita Moorjani, autorica knjige „Ponovno rođena“, u izdanju V.B.Z.-a, gostuje u Zagrebu gdje će uz dvodnevnu radionicu u hotelu Aristos održati i promociju svoje knjige.

Promocija i potpisivanje knjige održat će se u petak 13. ožujka u 11 sati u knjižarsko-galerijskom centru „Fadil Hadžić“.

Sudjeluju:

Anita Moorjani, autorica
Koraljka Penavin, urednica knjige
Karmen Jerković, organizatorica seminara

Iskustvo bliske smrti, koje je doživjela, promijenilo joj je život i zato želi podijeliti ono što je iz toga naučila.

Anita je imala rak limfnih žlijezda u zadnjoj fazi, pala je u komu te su joj svi organi otkazali. Liječnici su vjerovali da je to njezin kraj. Nalazeći se na granici između života i smrti, shvatila je stvarni uzrok svoje bolesti. Nakon toga stanje joj se poboljšalo nevjerojatnom brzinom, a iz bolnice je otpuštena u roku od nekoliko dana. Pretrage su pokazale da u njezinom  tijelu više nema ni traga zloćudnim stanicama. To iskustvo inspiriralo je Anitu u pisanju knjige jer je željela svima prenijeti važnost spoznaje vlastite veličanstvenosti. Nadahnjujući memoari izašli su u izdanju V.B.Z.-a.

Samo dva tjedna nakon objavljivanja knjiga je postala bestseler na listi New York Timesa, a Anita je proglašena jednom od najutjecajnijih duhovnih osoba u 2014. godini.

Anita Moorjani

Ponovno rođena : Moje putovanje od teške bolesti i iskustva blizu smrti do istinskog ozdravljenja

  • Prijevod: Anka Munić
  • V.B.Z. 02/2015.
  • 264 str., meki uvez
  • ISBN 9789533046891
  • Cijena 99.00 kn

Nakon gotovo četiri godine borbe s karcinomom i zloćudnim stanicama, njezino je tijelo počelo otkazivati. Lebdjela je na granici između života i smrti, a tada je spoznala svoju urođenu vrijednost i stvarni uzrok svoje bolesti. Dok je polako dolazila k sebi, shvatila je da joj se stanje poboljšalo nevjerojatnom brzinom...

– Anita Moorjani - smrt je buđenje –

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –