Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.06.2010.

Argentinski pisac Jorge Bucay u Zagrebu predstavlja novu knjigu
Održava se
14.06.2010.

Slavni argentinski pisac Jorge Bucay dolazi u Zagreb predstaviti svoju novu knjigu "Voljeti se otvorenih očiju". Predavanje će se održati u ponedjeljak 14. lipnja 2010. u 19 sati u Kinu Europa, uz simultani prijevod.

Besplatne ulaznice mogu se podići na blagajni Kina Europa, Varšavska 3.
 
Nova knjiga Jorgea Bucaya:

Kada marketinški stručnjak Roberto dobije e-mail namijenjen nekom Fredyju, obriše ga bez razmišljanja. Međutim mailovi i dalje stižu, i znatiželjni ih Roberto potajno počinje čitati. Šalje ih psihoterapeutkinja Laura, koja zajedno s Fredyjem piše knjigu o čudu ljubavi i zaljubljenosti, o mogućnostima održavanja veze, o vjeri u ideale, ali i o nedostatku ljubavi i pretvaranju očaranosti u zavist.

Zadivljeni Roberto sa svakom sljedećom porukom sve više preispituje vlastita ljubavna iskustva pokušavajući otkriti i shvatiti sebe. Ohrabren Laurinim stručnim znanjem i iskustvom, skriven anonimnošću interneta, Roberto preuzima Fredyjev identitet te počinje pisati pisma Lauri, iznositi svoje priče i svoja razmišljanja o ljubavi i sreći. Ali stvarni svijet ima iznenađenja za njega…

Psihoterapeut i pisac Jorge Bucay rođen je 1949. u Buenos Airesu. Živi između Argentine, Španjolske i Meksika. Širom svijeta poznat je kao voditelj grupnih terapija, te slavan kao uspješan pisac. Objavio je dvanaest uspješnica, među kojima se ističu "Ispričat ću ti priču" i "Voljeti se otvorenih očiju", te "Cartas para Claudia", "Recuentos para Demian", "Cuentos para pensar", "El Cochero", "El Juego de los cuentos", "Cuenta conmigo" koje su prodane u milijunima primjeraka i prevedene na dvadesetak jezika.

Kod nas je do sad objavljena njegova izvanredna knjiga priča "Ispričat ću ti priču", Fraktura, 2007., i 2010.

– Brod knjižara 2009. –

Preporuči članak

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –