Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 15.12.2005.

Blog književna fešta i raspašoi u SC-u!
Održava se
17.12.2005.

U subotu, 17. prosinca 2005. u sklopu Velesajma kulture održat će se Blog književna fešta i raspašoi u Crnoj dvorani (iliti kafiću) &TD-a. Fešta započinje u 21 sat, a nastupati će vaši i naši najomiljeniji, najpoznatiji i najluđi blogeri, od kojih:

Creativa- (creativa.blog.hr)- opis bloga: Literarni pokušaji - ne dajte da vas riječ pokušaji zavara! Igra riječima jedno je od glavnih sredstva zavaravanja naših blogera!

Daywalker (daywalker.blog.hr) a.k.a. Mentalne diareje - opis bloga: uglavnom pijani pogledi uokolo. WARNING! Na ovom blogu se dosta psuje pa kome smeta neka ne ulazi - što je dobro jer (blog) književnost niti ne bi trebala biti cenzurirana!

Gawrun (wrunga.blog.hr) a.k.a šiŠanje&bRijANJE - ima ga svugdje po blog svijetu, pa ga možda prepoznate i duboko u neprijateljskoj pozadini (radost.mojblog.co.yu) ili možda u Hrvatskom društvu pisaca...Tko li je on? Sve se kad - tad sazna, a najbolje mjesto za to je Kafić &TD-a i piva u ruci!

Leb (lebov.blog.hr) a.k.a Plodovi zemlje - opis bloga zaista nije potreban - on je zao i popišat će vas (pogotovo ako se nježna ženska dušica), on je ciničan, satiričan a što je najbolje iskren i bez dlake na jeziku! Jedan od kolovođa ove književne feštice pri čemu će letjeti grudnjaci i gaće. Nije važno čije!

Levijatan (levijatan.blog.hr) - opis bloga - I najduže putovanje počinje prvim korakom. Ovo su samo koraci na putu. Pristojno i prisebno. Vidjet ćete kako funkcionira pod svjetlima Kafića &TD-a.

Porto (porto.blog.hr) a.k.a. buddha u supermarketu - opis bloga - na ovom blogu moći ćete pratiti moju potragu za buddhom po supermarketima u hrvata. čak i nedjeljom, na dan gospodnji.
Vođa, organizator, utjerivač književnih nagrada, gospodin pisac i faca!

Sudden sid (vikend.blog.hr) a.k.a tko i što - opis bloga - predug! On je mlad, perspektivan a čita kao da mu je urođeni dar. Platite mu pifu, nećete požaliti!

Pranger (domena.blog.hr) a.k.a. NAŠE PRIČE - opis bloga - dovoljno je reći da mu na stranici pleše mali MC Hammer. Sjećate se njega? Ni mi, ali Pranger će vam sve to objasniti u subotu.

A blogeri ne bi bili blogeri kada ne bi spremali još neke goste iznenađenja. Ne očekujte čokoladicu, ali obucite svoje disco odijelo i spremite se za književni raspašoi velikih razmjera! I ako ste se oduvijek pitali kako izgledaju vaši najdraži blog – junaci, subota i Crna dvorana (čitaj: kafić) &TD-a u 21 sat čine se kao savršeni književni dejt!

Vidimo se na Blog književnoj fešti!!

Voditeljica književnih večeri je Mirna Bačun - opis bloga – nepostojeći! Ali zato će biti spremna da se uhvati ukoštac s onima koji ga imaju!

Književna fešta u nedjelju u SC-u

Nakon subotnje Blog Književne fešte, nedjelja je rezervirana za Književni performance i instrumentalnu/audio poeziju, priče o tulumima koju su (ne)slavno završili i još malo blog književnosti.

Kao i uvijek, mjesto zločina je Kafić &TD-a u 21 sat.

Da se književnost može uklopiti u performance saznat ćete od Ana Lene Stipančić, a kako se poezija pjeva ili recitira uz audio samplove saznat ćete od Orlana Tusa koji se opet vraća u kafić &TD-a vam pokaže ako se to radi. A da fešte ne moraju nužno biti super objasnit će vam Andrija Škare, koji će pročitati priču “Tulum”. I još mnogo toga.

Zato zavijte subotnje rane i pridružite nam se uz pivu i mikrofon u nedjelju u 21 sat u kafiću &TD-a!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –