Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 21.03.2007.

Nove književne večeri i slušaonica u SC-u!
Održava se
23.03.2007.

Književne večeri u SC-u idu dalje, a novi književni dejt je u petak, 23. ožujka u KLUB-u SC-a, s početkom u 21 sat! Zadnje književne večeri u ožujku predstaviti će vam dvije mlade pjesnikinje - Maju Klarić i Lanu Šramek. Maja Klarić pokazat će vam što su to pjesme kadrovi pomoću projekcija i vlastitih pjesama, a Lana Šramek upoznat će vas sa svojom poezijom.

Prije, za vrijeme i nakon književnih večeri možete se opustiti uz književnu slušaonicu koja će vam izvrsno sjesti uz vaše pivo ili čaj.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

Maja Klarić je dvadesetjednogodišnja Šibenčanka koja studira engleski i komparativnu književnost na Filozofskom Fakultetu u Zagrebu. Objavljivala je u časopisima poput "At Large" i "Kaos", a ponosna je i na objavljenu pjesmu u zbirci "Erato 2004".

Lana Šramek rođena je 1986. godine u Bjelovaru, a trenutno je studentica 3. godine logopedije na Edukacijsko-rehabilitacijskom fakultetu u Zagrebu. 2003. godine Gimnazija Bjelovar izdala je zbirku pjesama pet autorica 'Stvarnost sna', u kojoj su objavljene i njene pjesme. Pjesme objavljuje na internet stranici www.buka.hr te na blogu bambi8.blog.hr.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –