Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Maja Klarić ×

Najava • 13.10.2016.

Splitska književna Bookvica u društvu putopjesnikinje Maje Klarić

U drugoj ovosezonskoj Bookvici koja će se održati u četvrtak, 13. listopada u splitskom klubu Quasimodo voditeljica Patricija Vodopija ugostit će putopjesnikinju Maju Klarić. Maja će prije svega predstaviti svoju najnoviju knjigu 'Vrijeme badema', u kojoj je zapisala dojmove s 880 km dugog putovanja na ruti Camino de Santiago.
Najava • 30.10.2014.

Oda lutalici : Maja Klarić i Rujana Ljubić, o ljubavi prema putovanjima

Oda lutalici - kulturno-zabavno druženje na kojem će se govoriti o ljubavi prema putovanjima, ugostit će dvije zaljubljenice u putovanja, Maju Klarić i Rujanu Ljubić. Pozvani ste u četvrtak 30. listopada u caffe galeriju Lav u Zagrebu gdje vas očekuje zanimljiv razgovor o pustolovinama i poeziji.
Najava • 05.02.2014.

Maja Klarić gošća tribine Kroz svijet putovanja vodi vas Boris Veličan

Boris Veličan će na svojoj tribini 'Kroz svijet putovanja vodi vas Boris Veličan', u srijedu 5. veljače ugostiti Maju Klarić, autoricu zbirki putopisne poezije 'Život u ruksaku' i 'Quinta Pitanga'. Očekuje vas malo poezije, nešto priča s njezinih brojnih putovanja, te projekcija fotografija.
Najava • 23.03.2007.

Nove književne večeri i slušaonica u SC-u!

Književne večeri u SC-u idu dalje, a novi književni dejt je u petak, 23. ožujka 2007. u KLUB-u SC-a, s početkom u 21 sat! Zadnje književne večeri u ožujku predstaviti će vam dvije mlade pjesnikinje - Maju Klarić i Lanu Šramek. Maja Klarić pokazat će vam što su to pjesme kadrovi pomoću projekcija i vlastitih pjesama, a Lana Šramek upoznat će vas sa svojom poezijom.
Najava • 01.12.2005.

Nove književne večeri u SC-u & književna slušaonica!

Književne večeri u SC-u, kao i svakog četvrtka, idu dalje! Ovotjedni književni dejt biti će 1. prosinca u Crnoj dvorani &TD-a (poznatijoj kao Kafić &TD-a), s početkom u 21 sat. U četvrtak će se predstaviti troje mladih autora a biti će i proze i poezije. Nastupiti će mladi pisac Luka Ostojić s pričama, a za čitanje poezije bit će zadužene dvije autorice – Danja Bujas i Maja Klarić. Nakon...