Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 30.11.2005.

Nove književne večeri u SC-u & književna slušaonica!
Održava se
01.12.2005.

Književne večeri u SC-u, kao i svakog četvrtka, idu dalje! Ovotjedni književni dejt biti će 1. prosinca u Crnoj dvorani &TD-a (poznatijoj kao Kafić &TD-a), s početkom u 21 sat. U četvrtak će se predstaviti troje mladih autora a biti će i proze i poezije. Nastupiti će mladi pisac Luka Ostojić s pričama, a za čitanje poezije bit će zadužene dvije autorice – Danja Bujas i Maja Klarić. Nakon književnih večeri održati će se mala književna slušaonica, kao izvrstan dodatak vašoj pivi ili čaju.

Luka Ostojić ima 18 godina, ali neka vas to ne zavara! Naime, već je napisao jednu radio dramu za noćni program 101-ice, te objavio priče u "Ekran priče 03". Osim toga, išao je na Ferićevu radionicu u Booksi, a na istom je mjestu imao čak tri čitanja. Osim Bookse, čitao je i u knjižnici Bogdana Ogrizovića, a u četvrtak će čitati nekoliko svojih priča u Kafiću &TD-a.

Danja Bujas je rođena u Šibeniku 1981. godine. Pozavršavala je sve potrebne škole kako bi došla u Zagreb živjeti i studirati (etnologija i kulturna antropologija/povijest umjetnosti/novinarstvo), pisati svašta a nešto tu i tamo smisleno, možda. Ne bavi se ničim posebno, osim što neuspješno traži posao i želi otputovati negdje i vratit se, vjerojatno.Čitala poeziju i priče u Booksi, a objavljena joj priča na Knjigomatu.com: "Kako ti je ime?" (vrlo važno!!! priča nije dovršena). Veliki je poklonik pisanja Simone Weil.

Maja Klarić je rođena je u Šibeniku prije 20 godina, a trenutno u Zagrebu studira engleski i komparativnu književnost na Filozofskom Fakultetu. Objavljivala je u časopisima poput “At Large”, “Kaos” a pjesma joj je objavljena i u zbirci “Erato 2004.”. Sama je organizirala nekoliko književnih večeri u rodnoj joj Dalmaciji, a u četvrtak će nam pročitati nešto svojih pjesama.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –