Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Luka Ostojić ×

Vijest • 15.11.2019.

Sedam naslova u finalu Nagrade Janko Polić Kamov

Na natječaj za nagradu Janko Polić Kamov pristiglo je 106 knjiga od kojih je žiri Nagrade (Zoran Ferić, predsjednik žirija, Dorta Jagić i Igor Mandić) odlučio u finale uvrstiti sedam naslova. Nagrada Janko Polić Kamov bit će dodijeljena u četvrtak 21. studenog u vili Arko u Zagrebu.
Najava • 08.03.2019.

Književni petak: Čitati, pa makar i – reklamu!

Kako i koliko reklame i copywriteri kreiraju svijet u kojem živimo? Imaju li takvi, strogo primijenjeni, reklamni tekstovi i neku umjetničku vrijednost? O temi će razgovarati gosti: Lana Cirkveni, Nebojša Grbačić i Luka Ostojić. Urednik i voditelj Književnog petka je Andrija Škare.
Najava • 05.02.2019.

Predstavljanje knjige 'Upomoć, pročitali smo knjigu' dr. med. dr. med. Ostojića

Predstavljanje knjige i ambulante dr. med. dr. med. Ostojića održat će se u utorak, 5. veljače u zagrebačkoj Booksi. Međunarodno priznati literoterapeut dr. med. dr. med. Ostojić predstavit će svoju novu knjigu 'Upomoć, pročitali smo knjigu! Klinički pojmovnik kritičkog čitanja'.
Najava • 08.06.2006.

Autorske best of(f) književne večeri predstavljaju

Književne večeri SC-a za ovaj su nam četvrtak pripremile književni party na kojem gostuje novi 'Best off' dvojac: jedan pjesnik i glazbenik i jedan mladi pisac koji je poznat i u blogosferi kao Sudden Sid, te njihovi gosti. Novi književni dejt je u četvrtak, 8.6.06. u 21 sat, na TERASI KLUB-a SC ili, u slučaju kiše, KLUBU SC-a! Upozorenje: nakon ovog četvrtka, od idućeg se tjedna književne večeri sele s...
Najava • 01.12.2005.

Nove književne večeri u SC-u & književna slušaonica!

Književne večeri u SC-u, kao i svakog četvrtka, idu dalje! Ovotjedni književni dejt biti će 1. prosinca u Crnoj dvorani &TD-a (poznatijoj kao Kafić &TD-a), s početkom u 21 sat. U četvrtak će se predstaviti troje mladih autora a biti će i proze i poezije. Nastupiti će mladi pisac Luka Ostojić s pričama, a za čitanje poezije bit će zadužene dvije autorice – Danja Bujas i Maja Klarić. Nakon...