Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 07.06.2006.

Autorske best of(f) književne večeri predstavljaju
Održava se
08.06.2006.

Književne večeri SC-a za ovaj su nam četvrtak pripremile književni party na kojem gostuje novi 'Best off' dvojac: jedan pjesnik i glazbenik i jedan mladi pisac koji je poznat i u blogosferi kao Sudden Sid, te njihovi gosti. Novi književni dejt je u četvrtak, 8.6.06. u 21 sat, na TERASI KLUB-a SC ili, u slučaju kiše, KLUBU SC-a!

Nakon ovog četvrtka, od idućeg se tjedna književne večeri sele s četvrtka na SRIJEDU, s obzirom da gotovo svaki idući četvrtak pada na praznik, ne zaboravite KLUB SC-a idući tjedan posjetiti dan ranije nego ste navikli, upozorava revna voditeljica književnih večeri. I dalje kaže:

Ostatak lipnja i dalje ćete moći uživati u 'Best off' autorskim književnim večerima, književnoj slušaonici i gostima koji će naši mladi autori sami izabrati. Da li će to biti neki njihov prijatelj, poznati pisac, glazbenik, brat ili bilo tko drugi da upotpuni njihovu autorsku večer njihov je izbor, a vi ga možete vidjeti i poslušati na terasi Kluba SC, u 21 sat.

Dakle, od 14.6. i bez obzira na nogometno prvenstvo, prebacujemo se na srijedu u čijem terminu ostajemo do kraja lipnja, također na terasi Kluba SC.

Ovog četvrtka uživajte u stihovima i notama Orlana Tusa, rečenicama Luke Ostojića i njihovim gostima.

Luka Ostojić – ima 18 godina, ali neka vas to ne zavara! Naime, već je napisao jednu radio dramu za noćni program 101-ice, te objavio priče u Ekran priče 03. Osim toga, išao je na Ferićevu radionicu u Booksi, a na istom je mjestu imao čak tri čitanja. Osim Bookse, čitao je i u knjižnici Bogdana Ogrizovića te na Književnim večerima u SC-u!

Orlan Tus rođen je 1979. u Zagrebu. Student je psihologije na Filozofskom fakultetu, pred diplomom. Piše pjesme, pjeva i svira gitaru, klavir i flautu u grupi Koncert. Čitao je nan Književnim večerima u Sc-u, pri čemu se nije odvojio od svoje gitare. Koncerni nastup ili čista poezija podebljana notama? Saznajte na 'Best off' književnim večerima u SC-u!

Najava do kraja lipnja:

14. 6. (srijeda) - Ana Zupčić i Goran Bogunović – žensko – muška & mlađe - starija kombinacija + gosti koja će izvrsno sjesti vašem nepcu i pivi na otvorenoj terasi KLUBA SC.

21. 6. (srijeda) - Celeste i Ire - mlade spisateljice, poznate blogerice, koje su organizirale nekoliko blog večeri raznih tematika (girl blog night, pričanje horror prica, SF, blog proza i poezija), dolaze sa svoja dva gosta i razveseljavaju vas svojim pričama i stihovima.

28. 6. (srijeda) - Mirna Bačun i gosti – Marljiva voditeljica i organizatorica Književnih večeri oblači svoje poetske i prozne cipelice i prvi puta na Književnim večeri staje na onu stranu mikrofona. Dovest će i nekoliko gostiju.

Voditeljica večeri je Mirna Bačun.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –