Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Link • Piše: MV Info • 28.05.2014.

Books at BBC

BBC kao javni servis u mnoštvu svakodnevno proizvedenog sadržaja značajan njegov dio namjenjuje i ljubiteljima knjige i čitanja. No, pokazalo se i da nije uvijek jednostavno imati "na radaru" što se sve emitira i u kojem formatu na brojnim BBC-jevim radijskim i tv programima, u sklopu velikog broja emisija... tako da je BBC pokrenuo posebnu nišu "Books at BBC" unutar svog inače vrlo razvedenog weba.

Tako će sada biti mnogo lakše pronaći brojne knjiške priloge "porazbacane" po (ne)brojenim emisijama, poput Open Book, Front Row, Saturday Review, Free Thinking, Simon Mayo, A Good Read, Meet the Author, The Verb, the One Show, Start The Week, Woman’s Hour, Saturday Live, Graham Norton... a knjiški sladokusci posebno će doći na svoje otvaranjem brojnog arhiviranog materijala koji se s godinama skladištio u BBC-jevim digitalnim arhivima. Autori će dobiti svoje posebne stranice, a kako će to izgledati možete već sada provjeriti na primjeru Philipa Rotha, Tony Morrison i drugih.

Naravno, trebat će proći i malo vremena da "Books at BBC" zaživi na način i u mjeri kako su urednici zamislili, pa stoga preporučujemo da češće svratite na ovu adresu i sami se uvjerite što ima novo.

www.bbc.co.uk/arts/0/27399999

– Povezani sadržaj –

Link • 11.10.2013.

Književnost uživo

– Pretraži sve članke –