Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 12.04.2017.

Bookvica predstavlja splitsku verziju 'Noći velikog čitanja' riječke književne skupine RI LIT
Održava se
13.04.2017. u 20:30h

Noć velikog čitanja - Ri Lit

U četvrtak 13. travnja 2017., s početkom u 20:30 sati u splitskom književnom programu Bookvica (koji se već tradicionalno održava u klubu Quasimodo) održat će se splitska verzija Noći velikog čitanja koju organizira neformalna riječka književna skupina RI LIT.


RI LIT postoji od 2012. godine. Njegovi članovi otada redovito nastupaju u Rijeci u sklopu manifestacije Noć velikog čitanja, koja okuplja zavidan i za književne prilike neuobičajen broj publike, kao i mnogih drugih događanja, od Riječkih ljetnih noći do OpArta te samostalnih nastupa. Dosad se Ri Lit predstavio zagrebačkoj, vukovarskoj, omišaljskoj i pulskoj publici, a u novoj će se Bookvici prvi put predstaviti i splitskoj.
 
Tom će prilikom svoje radove čitati osam članova Ri Lita: Tea Tulić, Goran Gluščić, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Davor Mandić, Izet Medošević, Robert Vrbnjak I Milan Zagorac.
 
Više o Ri Lit-u možete saznati na njihovim službenim stranicama.
 
Kao i uvijek u Bookvici, netko će iz publike otići kući s nagradom u obliku knjige u ruci, a kao glazbena podloga večeri slušat će se RI ROCK.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –