Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 25.08.2009.

Cecelia Ahern predstavlja knjigu u Zagrebu
Održava se
02.09.2009.

Cecelia Ahern, autorica bestselera "P.S. volim te", prema kojem je snimljen  istoimeni film, "Na kraju duge" i "Da me barem možeš vidjeti", od 1. do 3. rujna 2009. u Zagrebu će predstaviti svoj novi roman "Hvala ti na uspomenama".

Potpisivanje knjige i susret s autoricom održat će se u srijedu, 2. rujna u Profil Megastoreu, Bogovićeva 7, u 19.30 sati. 

"Hvala ti na uspomenama", četvrti roman Cecelije Ahern, jedne od najpoznatijih svjetskih autorica, koji je upravo objavio Profil, ljubavna je priča o nadi, sjećanju i novom početku. Glavni lik, Joyce Conway sjeća se stvari kojih se ne bi trebala sjećati. Poznaje male popločane ulice u Parizu koje nikad nije posjetila. I svake noći sanja nepoznatu djevojčicu plave kose. Justin Hitchcock razveden je, usamljen i nemiran. Stiže u Dublin održati predavanje o umjetnosti i nagovore ga da daruje krv. Nakon mnogo vremena, to je prvo što stiže iz njegova srca. Kad Joyce izađe iz bolnice nakon strašne nesreće, dok joj se život i brak raspadaju, useljava se u kuću svojeg ostarjelog oca. Stalno je obuzima snažan osjećaj već viđenoga, a ne shvaća zašto…

Prije ulaska u književne vode Cecelia Ahern diplomirala je novinarstvo i medije. Njezin prvi roman "P. S. volim te" bio je jedan od najprodavanijih prvijenaca u 2004. godini, zauzeo je prvo mjesto na ljestvici uspješnica Sunday Timesa i bio uvršten u djela preporučena kao ljetno štivo u popularnoj televizijskoj emisiji Richard i Judy. Tvrtka Warner Bros snimila je po njemu film s Hilary Swank u glavnoj ulozi. "P. S. volim te" među najprodavanijim je romanima i u Hrvatskoj.

Drugi i treći roman Cecelije Ahern, "Na kraju duge" i "Da me barem možeš vidjeti", također su objavljeni u biblioteci Profil bestseler. Cecelia živi u okolici Dublina.

Svi posjetitelji imat će priliku upoznati Ceceliju Ahern, kupiti knjigu po promotivnoj cijeni s 20% popusta i doznati razloge iznimne popularnosti najnovijeg romana kraljice suvremenih bajki.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –