Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 09.06.2010.

Christina Pirello u Zagrebu predstavlja kuharicu 'Na brzinu'
Održava se
10.06.2010.

Christina Pirello, jedna od vodećih američkih stručnjakinja na polju cjelovite i prirodne prehrane, gostuje u Zagrebu gdje će održati promociju svoje kuharice "Na brzinu", objavljene u izdanju Planetopije.

Promocija će se održati u četvrtak 10. lipnja 2010. u 19 sati u Makronovi (Ilica 72).

"Da biste mogli uživati u slasnim specijalitetima, sastojci su iznimno važni. Moja je teorija da kuhanje počinje sa šopingom. Svježina i kvaliteta namirnica jednako su važne kao i tehnike pripreme. A što su sastojci svježiji, to je lakše pripremiti obrok jer sadrže veliku količinu vitalne energije“ piše u svojoj najnovijoj kuharici "Na brzinu" Christina Pirello, jedna od vodećih američkih stručnjakinja na polju cjelovite i prirodne prehrane. 

S diplomom iz nutricionizma, Christina je vrsna kuharica i učiteljica kuhanja, autorica pet kuharica bestselera i Emmyjem nagrađena voditeljica kulinarskog showa Christina Cooks, koji se već trinaestu godinu zaredom emitira na preko 200 nacionalnih postaja u SAD-u.

Iako su davno prošla vremena kada se imalo dovoljno vremena dugo boraviti u kuhinji i pripremati kruh koji se dizao satima, ni u ovo užurbano doba nema potrebe u prehrani žrtvovati zdravlje, okuse ili kreativnost. U tome će vam pomoći kuharica "Na brzinu" koju je Pirello napisala ekskluzivno za nakladničku kuću Planetopija.

Na brzinu sadrži fantastične recepte za brze, zdrave i maštovite obroke : kuskus s metvicom i slanutkom, ljuti tofu s ananasom, bruschetti s bijelim grahom ili slatka pita s jagodama, samo su neki od recepata s kojima ćete prave male gozbe pripremati na brzinu.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –