Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 25.03.2010.

Dobra energija Sime Mraovića još jednom je našla načina da nas spoji
Održava se
26.03.2010.

Na Zagrijavanju marčanom, koje će se održati u petak 26. ožujka 2010. s početkom u 20:00 h, u knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu, pod geslom – "Dobra energija Sime Mraovića još jednom je našla načina da nas spoji" - održat će se jedna, sasvim osobita rođendanska zabava.

Našem dragom prijatelju, sjajnom prozaiku i pjesniku, nezaboravnom Simi Mraoviću uskoro bi bio rođendan, i njemu u čast domaći pjesnici, pisci, novinari i nakladnici čitat će izabrane ulomke Siminih djela, u pravom slavlju smijeha i dobrih vibracija.

Svi oni koji su se uželjeli čuti kako to Simini tekstovi odjekuju među ljudima, sami ili s prijateljima, dobrodošli su u petak: neće se puno pričati, samo puno čitati, a pjesme, prozu i kolumne Sime Mraovića govorit će:

Marinela Aleksovski, Slađana Bukovac, Miloš Ðurđević, Ðurđica Čilić, Ivan Herceg, Ervin Jahić, Rujana Jeger, Dorta Jagić, Jasna Kovačević, Igor Lasić, Slađan Lipovec, Branko Maleš, Barbara Matejčić, Robert Mlinarec, Kemal Mujičić Artnam, Jasenka Kodrnja, Jadranka Pintarić, Marko Pogačar, Nenad Popović, Ivica Prtenjača, Maja Sever, Ivana Simić Bodrožić, Dalibor Šimpraga, Milko Valent, Darija Žilić… i mnogi drugi.
 
Na ovo rođendansko slavlje pozvani su svi, a svi će moći i sudjelovati (uvjet je čitanje jedne Simine pjesme).

Voditelj Zagrijavanja,
Roman Simić Bodrožić

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –