Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 18.06.2015.

Dvostruka duga predstavlja knjigu 'Prijatelju, ispričaj moju priču'
Održava se
18.06.2015. u 18:30h

Aleksandra Hampamer: Prijatelju, ispričaj moju priču

Čakovečka nakladnička kuća Dvostruka duga u suradnji sa Skloništem za životinje Prijatelji Čakovec i udrugom Prijatelji životinja Zagreb te uz potporu Grada Čakovca objavila je knjigu "Prijatelju, ispričaj moju priču", koja se sastoji od 47 dirljivih ispovijesti o životinjama koje su promijenile ljudske živote.

Predstavljanje knjige održat će se u četvrtak 18. lipnja 2015. u 18:30 sati u prostorijama Udruge Prijatelji životinja, Jurišićeva 25, Zagreb. Govorit će Aleksandra Hampamer, urednica knjige, i neki od 47 autora dirljivih priča. Nakon kratke prezentacije knjige nastavit će se druženje uz degustaciju Vegefino proizvoda. Svi su dobrodošli i ulaz na promociju je slobodan.


Knjiga je nadahnuta Tysonom, tužnim, starim i sijedim psom udomljenim iz čakovečkoga skloništa za životinje. Pismo njegove udomiteljice nakon njegove smrti o tome kako joj je Tyson trajno promijenio život nadahnulo je projekt u koji su se uključili mnogi, šaljući ispovijesti o svojim životinjskim prijateljima koji su obogatili, iscijelili, promijenili i uljepšali njihove živote.

Prijatelju, ispričaj moju priču

  • Dvostruka duga 06/2015.
  • 248 str., meki uvez
  • ISBN 9789532871647
  • Cijena 85.00 kn

Knjiga "Prijatelju, ispričaj moju priču" je zbirka priča koje su nastale nadahnute Tysonom, starim psom udomljenim iz čakovečkoga skloništa za životinje. Široka je lepeza osjećaja koje su životine sposobne izraziti: od tuge i bola,do neopisive sreće i radosti. Njihova privrženost zapanjuje, njihova predanost laska, njihova suosjećajnost potiče nas da i sami budemo bolji jedni prema drugima.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –