Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 27.04.2016.

Eknjiga.hr - nova e-knjižara koja nudi preko 1000 naslova

Početkom 2016. godine pokrenuta je nova e-knjižara s ponudom e-knjiga na hrvatskom jeziku s preko 1000 naslova. Eknjiga.hr ima bogatu i raznovrsnu ponudu iz raznih područja (beletristika, popularna psihologija, publicistika, lektira...) među kojima se nalaze neki od najvećih i najnovijih hitova.

Eknjiga.hr je jedina e-knjižara u Hrvatskoj koja nudi izbor čitanja putem vlastitih aplikacija za Android, iOS i PC uređaje. Po prvi puta postoji mogućnost dijeljenja informacija i dojmova putem društvenih mreža o knjizi koju čitate. Dodavanje bilješki, napomena, oznaka, razni načini čitanja i pregleda, samo su neke od prednosti čitanja putem ove aplikacije.

Putem eknjiga.hr možete kreirati vlastitu biblioteku koja će trajati zauvijek, bez zauzimanja prostora u vašem domu. Vaša biblioteka je uvijek uz vas, dostupna iz bilo kojeg dijela svijeta u bilo koje vrijeme. A i ne manje važna prednost je niža cijena e-knjiga u odnosu na tiskana izdanja. Također, prije same kupnje knjige omogućeno je pregledavanje nekoliko početnih stranica knjige, kako biste se uputili u sadržaj.

Sve što je potrebno za kupnju je izrada korisničkog računa na eknjiga.hr koji se može koristiti na čak pet uređaja. Nakon što su knjige preuzete u aplikaciji, čitati možete i bez povezivanja na internet.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –