Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 03.10.2008.

Hena com uskoro objavljuje “Prehranu po genotipu”

S “4 krvne grupe 4 načina prehrane” i pripadajućim knjigama serije Prehrana po krvnoj grupi, dr. Peter D'Adamo je začeo novi, revolucionarni pristup prehrani povezan s krvnom grupom pojedinca.

Nakladnička kuća Hena com uskoro će objaviti (plan je za ovogodišnji Interliber) njegovu novu knjigu “Prehrana po genotipu”, u kojoj D'Adamo svoje istraživanje dovodi na novu razinu otkrivajući kako utvrditi svoj vlastiti genetski identitet (uz pomoć podataka o obiteljskoj anamnezi, krvnoj grupi i drugih jednostavnih testova poput analize otisaka prstiju, oblika zubi i mjerenja duljine noge) i koji od šest genotipova slijediti.

Bilo da je pojedinac po svom genetskom identitetu Lovac, Sakupljač, Učitelj, Istraživač, Ratnik ili Nomad, dr. D'Adamo nudi prvi plan prehrane na osnovi jedinstvenog genetičkog koda, tj. prilagođen genetskoj osnovi pojedinca. Cilj je postići maksimalno poboljšanje zdravlja i uspješno mršaviti te spriječiti pa čak i izliječiti bolesti. Jednostavnim i jezgrovitim jezikom, dr. D'Adamo pojašnjava kako skupina okolišnih uvjeta uključujući prehranu i način života određuje kako i kada će doći do ekspresije gena, a ide i dalje, precizno pokazujući kako, se ispravnim pristupom može utjecati na genetsku sudbinu potičući dobre, a susprežući loše gene.

Pogledajte video u kojem D'Adamo objašnjava svoja najnovija istraživanja (ekipa iz Hena coma potrudila se i prevesti ga, što je za svaku pohvalu).


***

Dr. Peter J. D’Adamo je liječnik naturopat i znanstvenik svjetskoga ugleda. Autor je “4 krvne grupe 4 načina prehrane”, knjige koja je već nekoliko godine na ljestvici najprodavanijih u SAD-u i koja je prevedena na više od četrdeset jezika. Za rad na krvnim grupama i prehrani Američko udruženje liječnika naturopata 1990. dodijelilo mu je priznanje “Liječnik godine”. Cijenjeni industrijski analitičari proglasili su knjigu “4 krvne grupe 4 načina prehrane” jednom od 10 najutjecajnijih knjiga u povijesti, a dr. D’Adama autorom godine s područja zdravlja.

Osnivač je i počasni urednik časopisa The Journal of Naturopathic Medicine. Posjeduje privatnu ordinaciju u Stamfordu u saveznoj državi Connecticut. Catherine Whitney koautorica je mnogih bestselera o zdravlju i medicini.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –