Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 23.10.2019.

Hrvatski nakladnici izlažu na Sajmu knjiga u Beogradu 2019.


U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara HGK hrvatski nakladnici nastupaju na 64. Međunarodnom beogradskom sajmu knjiga koji se održava od 20. do 27. listopada 2019. Na hrvatskom štandu svoja izdanja izložilo je 23 nakladnika, organizatori su posebno izdvojili osam knjiga hrvatskih autora/ica, a u službenom programu sajma, u petak 25.10. i subotu 26.10. nastupit će autori Jurica Pavičić i Ivana Šojat.

Lista hrvatskih nakladnika koji izlažu na sajmu u Beogradu: DAF, Fokus komunikacije, Felsina, Fraktura, Ibis grafika, Jesenski i Turk, Kašmir promet, Menadar Media, Medicinska naklada, Mozaik knjiga, Naklada Ljevak, Planetopija, Profil knjiga, Sandorf, SHURA publikacije, Srednja Europa, V.B.Z., Znanje, Sajema, KruZak, Naklada OceanMore, Media Bar i Spiritoso.


Štand Zajednice nakladnika i knjižara HGK nalazi se u Hali 4, već od prvih dana nailazi na interes publike, a posjetili su ga i Veleposlanik RH u Republici Srbiji Gordan Bakota, opunomoćeni ministar Stjepan Glas, kao i saborski zastupnik i jedini predstavnik Hrvata u Skupštini Srbije Tomislav Žigmanov

Hrvatski nastup financijski su podržali Ministarstvo kulture RH i Hrvatska gospodarska komora.

Prethodna Slijedeća

Knjige u fokusu

Otac od bronce Tribuson Goran

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –