Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 11.11.2014.

Ivica Prtenjača dobitnik v|b|z & TISAKmedia književne nagrade za roman

Za V.B.Z. - TISAK MEDIA književnu nagradu za najbolji neobjavljeni roman 2014., koja se sastoji od objavljivanja pobjedničkog romana i novčanog iznosa od 100.000 kuna, ove se godine prijavilo čak 137 autora koji su svoje rukopise slali pod šifrom.

Članovi V.B.Z.-ova žirija Zoran Ferić (predsjednik), Julijana Matanović, Jagna Pogačnik, Drago Glamuzina i Mile Stojić odlučili su da je ovogodišnji dobitnik nagrade Ivica Prtenjača za roman "Brdo" (šifra: crvendać u boci).

Nagradu od 100.000 kuna i otisnuti primjerak romana pobjedniku su uručili Mladen Zatezalo, direktor VBZ-a i  predstavnik Tisak medije Gašpar Novak, direktor sektora marketinga i razvoja Tiska.

Ovom dodjelom Nagrada za najbolji neobjavljeni roman ponovno je pokrenuta nakon dvogodišnje stanke, što ne bilo moguće bez podrške glavnih sponzora Tisak medije i Jane, vode s porukom te sponzora tiskare Znanje.

Roman će za vrijeme Interlibera biti u ekskluzivnoj prodaji na štandovima V.B.Z.-a te na svim kioscima Tiska i u knjižarama V.B.Z.-a i Tisak media centrima.


Ivica Prtenjača predstavit se roman „Brdo“ medijima i čitateljima na Interliberu u srijedu, 12. 11. 2014. s početkom u 18.00 sati – centralna pozornica (paviljon 6).

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –