Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 02.12.2018.

Izdavačka kuća V.B.Z. predstavlja knjigu Ante Nobila 'Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu'
Održava se
03.12.2018. u 19h

Izdavačka kuća V.B.Z. organizira predstavljanje knjige Ante Nobila „Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu“.

Predstavljanje će se održati u ponedjeljak, 3. prosinca 2018. godine, u 19 sati u Novinarskom domu (velika dvorana, 1. kat), Perkovčeva 2, Zagreb.


Sudjeluju:

Autor u knjizi iznosi niz problema, zapreka, pa i primjera subverzivnog djelovanja politike, medija, pojedinih ideološki ostrašćenih, zainteresiranih svjedoka i dijela pravosuđa protiv njegovog klijenta, s kojima je bio suočen i kojima je morao parirati. Kako tijekom postupka izručenja u Hrvatskoj, tako i tijekom suđenja u Njemačkoj. Pritom Nobilo nije upao u vrlo čestu zamku da se potpuno identificira sa svojim klijentom, a još manje da se pritom služi neetičkim metodama. Stoga je ova knjiga na određeni način i posveta časnoj profesiji odvjetništva.

Čedo Prodanović, odvjetnik

Anto Nobilo

Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu

  • V.B.Z. 11/2018.
  • 548 str., meki uvez
  • ISBN 9789535200772
  • Cijena 145.00 kn

Knjiga 'Obrana hrvatskog kontraobavještajca Josipa Perkovića na njemačkom sudu' Ante Nobila pripada odvjetničkoj prozi - žanru čije autore u nas možemo izbrojiti na prste jedne ruke, ali je istodobno mnogo više od u inozemstvu uobičajenih slučaja studija (case study).

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –