Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: S.V. - MV • 11.08.2014.

Ljetna škola pisanja 2014.
Održava se
24.08.2014.

Premda su do početka ljetne škole pisanja 2014. ostala još samo 15 dana, još uvijek se možete prijaviti i sudjelovati u jedinstvenom književnom doživljaju, pisanju i druženju s piscima u planinskom centru Petehovac.

Ovogodišnja škola održat će se od 24. do 31. kolovoza u Petehovcu, na brdu iznad Delnica, u malom idiličnom domu koji pružia savršenu infrastrukturu za održavanje radionica, večernje književne programe i druženja.

Prvi puta u ljetnoj školi, Renato Baretić vodi će radionicu proznog pisanja, a Nebojša Lujanović radionicu kratke priče. Sanja Kovačević još uvijek čeka svoje scenariste, a u subotu, na zajedničko čitanje, gostovanje Teatra G i veliki tulum dolaze Zoran Ferić, Jagna Pogačnik i gost iznenađenja.


Zabavni program  i ove godine polaznicima nudi sudjelovanje u nizu knjiških igara i izazova, a u večernjim programima ugostit će zanimljive goste: spisateljicu Kseniju Kušec, riječke pisce, Zorana Žmirića, Zorana Krušvara, Davora Mandića i Krunu Lokotara.

Slobodno vrijeme između radionica i pisanja zadaća, možete ispuniti neobvezujućom, zabavnom izradom amaterskog filma, kako za apsolutne, tako i za nadobudne početnike. S kamerom u ruci i glavom prepunom ideja čeka vas Tomislav Gamberožić.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –