Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 15.03.2011.

Mato Brautović predstavlja knjigu 'Online novinarstvo'
Održava se
15.03.2011.

U utorak, 15. ožujka 2011. godine u 18 sati, u prostoru Kluba HDPIO - Ilica 42 (u dvorištu) u sklopu Medijskog utorka održat će se predstavljanje knjige Mate Brautovića "Online novinarstvo" nedavno objavljene u izdanju Školske knjige.

O knjizi govore Stjepan Malović (recenzent), Nenad Prelog (profesor online novinarstva) i Mato Brautović (autor).

Predstavljanje organiziraju HDPIO i Institut za nove medije i e-demokraciju.

Knjiga "Online novinarstvo" nastala je kao odgovor na sve veću popularnost internetskog novinarstva kao komunikacijskog sredstva/medija koje snažno utječe na način rada suvremenih komunikatora. Interaktivnost, dostupnost, multimedijalnost, nelinearnost i brzina neke su prednosti interneta koje je iskoristila i novinarska struka.


***

Mato Brautović docent je na Sveučilištu u Dubrovniku, a svoje novinarsko iskustvo koje je stekao upravo radom na internetu produbio je znanstvenim proučavanjem i usavršavanjem. Nakon svog znanstvenog usavršavanja pokrenuo je kolegije iz područja online medija na Sveučilištu za čije je polaznike, prije svega, napisao ovu knjigu, sveučilišni udžbenik, u kojoj je cijela teorija potkrijepljena primjerima iz hrvatskih i svjetskih medija.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –