Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Promo • Piše: PROMO • 13.04.2022.

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Projekt MojaScena online u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine.

Kako bi polaznicima pružili samo najbolje za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.

Polaznici osim kreativnih znanja i vještina iz likovne, dramske i literarne umjetnosti mogu očekivati puno zabave, smijeha i dobre atmosfere.

Prijaviti se možete u bilo kojem trenutku a sve što trebate je ispuniti prijavnicu na internet stranici projekta. Program svih radionica, prijavnica i više informacija o cijelom projektu dostupni su na internet stranici a ukoliko imate pitanja možete ih poslati na email adresu: voditeljprojekta@mcu.hr 


Projekt MojaScena online sufinancirala je Europska unija iz Europskog socijalnog fonda, u sklopu operativnog programa Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.

Ukupna vrijednost projekta je 460.318,63 kn od čega Europska unija sufinancira bespovratna sredstva u iznosu 368.254,90 kn.  

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –