Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Promo ×

Vijest • 08.11.2022.

Raspored programa i događanja na Interliberu 2022.

44. Sajam knjiga Interliber započinje svečanim otvorenjem u utorak 8. studenog u 10 sati. Iz dana u dan na dvije pozornice (u paviljonima 6 i 7) događat će se brojni zanimljivi i raznovrsni programi predstavljanja knjiga, razgovori s autorima, tematske tribine... a dio programa izlagači organiziraju i na svojim štandovima. Dođite!
Promo • 07.11.2022.

'Knjiga svima i svuda' od 8. do 13. studenog 2022. omogućuje kupnju atraktivnih naslova po akcijskim cijenama

U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK (ZNK) i ove godine se paralelno sa Sajmom knjiga Interliber održava akcija Knjiga svima i svuda - KSS (od 8. do 13. studenog 2022.) koja svim ljubiteljima knjige omogućuje kupovinu atraktivnih naslova po akcijskim cijenama, bilo na online platformi KSS-a ili uživo, u 100-ak knjižara diljem Hrvatske.
Promo • 05.11.2022.

Knjiga 'Veliki biocentrični dizajn' Roberta Lanze donosi odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike

Budilnik izdavaštvo objavilo je knjigu 'Veliki biocentrični dizajn' koja kroz leće biocentrizma daje odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike. Jedan od najuglednijih svjetskih znanstvenika Robert Lanza i suautori pomiruju kvantnu teoriju, relativnost i svijest te daju odgovore na pitanja o funkcioniranju svijeta i o tome tko smo mi.
Promo • 13.04.2022.

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Projekt 'MojaScena online' u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Kako bi polaznicima pružili samo najbolje za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.
Promo • 12.11.2021.

INTERLIBER – najsigurnije mjesto za kupnju u gradu

Najomiljeniji sajam za sve knjigoljupce INTERLIBER otvoren je do nedjelje, 14. studenog na veliko zadovoljstvo svih ljubitelja pisane riječi. U tri paviljona Zagrebačkog velesajma 5, 6 i 7a nakladnici i knjižari ponudili su bogatu knjišku ponudu brižno pripremljenu za sve generacije.
Vijest • 11.11.2020.

PREMIUM PROGRAM ove godine bogatiji i kreativniji u izboru kanala komunikacije s publikom

Projekt Zajednice nakladnika i knjižara HGK pod nazivom 'Knjiga svima i svuda' omogućit će ljubiteljima pisane riječi, koji su ove godine zbog epidemiološke situacije ostali zakinuti za najveći domaći sajam knjiga, priliku da ipak kupe omiljene naslove po akcijskim cijenama. U ovu akciju uklopljen je i kulturni program pod imenom - PREMIUM PROGRAM.
Najava • 02.04.2019.

Radionica poezije Stih po stih

Na radionici ćete se upoznati s osnovnim pojmovima iz povijesti književnosti i naučiti kako poezija može biti blagotvoran alat kojim ćete dati formu svojim najiskrenijim emocijama. Upoznat ćete se sa suvremenom hrvatskom poezijom ali i zaviriti u drevne bilježnice stranih majstora pisma. Radionicu vodi Nataša Nježić Bublić.