Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

PROMO ×

Vijest • 04.12.2023.

CeKaPe poziva na 3. Zimsku školu pisanja u dvorcu Stara Sušica

Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume, u srednjovjekovnom dvorcu Stara Sušica. Intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio onog što ćete doživjeti u čarobnom dvorcu.
Vijest • 08.11.2022.

Raspored programa i događanja na Interliberu 2022.

44. Sajam knjiga Interliber započinje svečanim otvorenjem u utorak 8. studenog u 10 sati. Iz dana u dan na dvije pozornice (u paviljonima 6 i 7) događat će se brojni zanimljivi i raznovrsni programi predstavljanja knjiga, razgovori s autorima, tematske tribine... a dio programa izlagači organiziraju i na svojim štandovima. Dođite!
Promo • 07.11.2022.

'Knjiga svima i svuda' od 8. do 13. studenog 2022. omogućuje kupnju atraktivnih naslova po akcijskim cijenama

U organizaciji Zajednice nakladnika i knjižara pri HGK (ZNK) i ove godine se paralelno sa Sajmom knjiga Interliber održava akcija Knjiga svima i svuda - KSS (od 8. do 13. studenog 2022.) koja svim ljubiteljima knjige omogućuje kupovinu atraktivnih naslova po akcijskim cijenama, bilo na online platformi KSS-a ili uživo, u 100-ak knjižara diljem Hrvatske.
Promo • 05.11.2022.

Knjiga 'Veliki biocentrični dizajn' Roberta Lanze donosi odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike

Budilnik izdavaštvo objavilo je knjigu 'Veliki biocentrični dizajn' koja kroz leće biocentrizma daje odgovore na uznemirujuća otkrića suvremene fizike. Jedan od najuglednijih svjetskih znanstvenika Robert Lanza i suautori pomiruju kvantnu teoriju, relativnost i svijest te daju odgovore na pitanja o funkcioniranju svijeta i o tome tko smo mi.
Promo • 13.04.2022.

MojaScena online - dramske, literarne i likovne radionice

Projekt 'MojaScena online' u organizaciji Međunarodnog centra za umjetnost nudi besplatne, online radionice iz likovne, dramske i literarne umjetnosti namijenjene mlađima od 25 godina te starijima od 54 godine. Kako bi polaznicima pružili samo najbolje za voditelje radionica izabrani su istaknuti hrvatski akademski umjetnici i edukatori.
Vijest • 20.12.2020.

Hoću knjigu - Preporuke knjiga za djecu

Blagdani i zimski praznici idealno su vrijeme za čitanje, a knjižarski lanac Hoću knjigu priredio je za vas preporuku slikovnica, motivacijskih i edukativnih knjiga i romana za djecu kako bi vam olakšali koje štivo odabrati. Sve preporuke donosi Valentina Namesnik, omiljena školska knjižničarka.
Vijest • 05.11.2020.

Proglašenje šireg izbora od 14 naslova u konkurenciji za 4. književnu nagradu Fric

U siječnju 2021. godine, po četvrti put bit će dodijeljena književna nagrada Fric za najbolju proznu neprevedenu knjigu premijerno objavljenu u Hrvatskoj u razdoblju 1. srpnja 2019. – 30. lipnja 2020. Nagrada Fric dobitniku dodjeljuje i značajna financijska sredstva, a donosi i ulazak u društvo nagrađivanih autora/ica, te medijski i marketinški poguranac za knjigu.