Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

Promo ×

Promo • 11.12.2018.

Okruženi idiotima - Kako razumjeti one koje je nemoguće razumjeti?

Znanje je staro, ali poruku nikad prije nije bila tako jednostavno shvatiti. S mnogo humora i dobrih primjera, Thomas Erikson u knjizi 'Okruženi idiotima' opisuje razliku između crvenog, žutog, zelenog i plavog ponašanja. Složenu biheviorističku znanost prikazao je na praktičan, zabavan i razumljiv način.
Promo • 08.12.2018.

Volite zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja? Čitajte časopis 'Meridijani'

Hrvatski časopis za zemljopis, povijest, ekologiju i putovanja 'Meridijani' izlazi već 25. godinu, a nedavno je objavljen broj za mjesec studeni 2018. 'Meridijani' su posebno popularni među ljubiteljima putovanja. Časopis se dugo čuva i ne gubi na aktualnosti, a osim kroz pretplatu, distribuira se u mreži Školske knjige, Alfe i drugih većih knjižara.
Promo • 16.11.2018.

Najbolja izdanja Naklade Ljevak u 2018.

Pri kraju kalendarske godine, povodom 41. Interlibera i uoči predstojećih blagdanskih dana darivanja, donosimo književne preporuke i vodič kroz svježa jesenska izdanja Naklade Ljevak, od vrhunske beletristike do aktualne publicistike te izdanja za djecu i mlade.
Vijest • 17.05.2018.

17. FEKP - Festival europske kratke priče u Zagrebu, Rijeci i Samoboru, 27.5. – 1.6. 2018.

Festival europske kratke priče (FEKP) okupit će od 27. svibnja do 1. lipnja u Zagrebu, Rijeci i Samoboru niz istaknutih inozemnih i domaćih autora, oko teme nasljeđa koja će se kroz čitanja, razgovore, promocije, druženja, sagledati u kontekstu aktualnog trenutka.
Vijest • 09.11.2016.

35. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja i galerija na Interliberu

U sklopu Interlibera održava se 35. izložba izdavačke djelatnosti hrvatskih muzeja. Ove godine sudjeluje više od 120 muzeja iz Hrvatske, a publika će se imati priliku upoznati s recentnim vodičima, časopisima, katalozima izložaba, monografijama, plakatima i raznim elektroničkim nastalim u produkciji muzeja i galerija.