Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: PROMO • 04.12.2023.

CeKaPe poziva na 3. Zimsku školu pisanja u dvorcu Stara Sušica
Održava se
19.-23.01.2024.

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) poziva vas na još jednu zimsku bajku pisanja: od 19.1. do 23.1. u dvorcu Stara Sušica održat će se 3. Zimska škola pisanja!
 
Zimska škola pisanja književna je avantura koja se održava treću godinu zaredom, u oazi goranske šume, u srednjovjekovnom dvorcu Stara Sušica. Intenzivan rad na tekstu, cjelodnevno iskustvo pisanja, čitanja i učenja, poticajni razgovori, kreativna atmosfera i sjajni voditelji i voditeljice samo su dio onog što ćete doživjeti u čarobnom dvorcu. 

Ove zime možete izabrati između tri radionice, troje sjajnih mentora i mentorica i pisati s nama na rubu šume u izolaciji od svakodnevnice, u prekrasnom Gorskom kotaru.

Na tri radionice intenzivno pišemo i čitamo u kreativnoj i poticajnoj atmosferi, u jutarnjim i popodnevnim terminima, svakim danom od 10.00 do 12.30 i od 16.30 do 19.00 sati. Slobodno vrijeme rezervirano je za pisanje zadaća, druženje i otkrivanje tajni dvorca i šume koja ga okružuje. Večeri su posvećene čitanju i razgovoru o književnosti.
 
Dobrodošli ste svi, bez obzira na prethodno znanje i iskustvo, uz samo jedan uvjet – ljubav prema književnosti i pisanju.

Svako je iskustvo u dvorcu drugačije, svaka zima dovodi nove spisateljice i pisce, svake je godine dvorac ispunjen jedinstvenim književnim glasovima. Veselimo se vama koji dolazite, zimi, čarobnom dvorcu i još jednom zimskoj književnoj avanturi.

Prijavite se i otkrijte zašto su CeKaPeove škole pisanja u dvorcu iskustvo koje mijenja!

Prijave putem maila: info@cekape.com
Više informacija: CeKaPe

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –