Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel

CeKaPe ×

Najava • 29.04.2022.

Vikend pisanja u dvorcu Stara Sušica

Nakon jedanaest ljetnih i prve zimske škole pisanja, Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira prvi Vikend pisanja u dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru. U osami dvorca na rubu stoljetne šume, od 29. travnja do 1. svibnja, živjet će se i pisati književnost s Oljom Savičević Ivančević i Miroslavom Mićanovićem.
Promo • 07.12.2021.

CeKaPe poziva na Zimsku školu pisanja u dvorcu Stara Sušica

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 19.1. do 23.1.2022. u dvorcu Stara Sušica, organizira prvu Zimsku školu pisanja. Zimska škola pisanja nudi četiri različite radionice: Proza, Poezija, Raspisivanje i Dramski i prozni tekst. Radionice su namijenjene svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili.
Vijest • 14.06.2019.

Upisi u Ljetnu školu pisanja u dvorcu Stara Sušica (CeKaPe)

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira devetu Ljetnu školu pisanja. Od 25. 8. do 1. 9. 2019. u čarobnom dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru pisat će se i živjeti književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica: Jagne Pogačnik, Envera Krivca, Davora Mandića i Nebojše Lujanovića.
Vijest • 07.02.2019.

CeKaPe: Nove radionice, novi ciklusi, novi tekstovi!

Nakon hladnog i depresivnog siječnja, zagrebačka škola pisanja CeKaPe nudi vam nove radionice kreativnog pisanja koje vas očekuju u veljači. Započnite novi ciklus, nove tekstove, možda će neki od njih završiti u vašoj prvoj knjizi!
Vijest • 06.09.2018.

Jesenski upisi u semestralne radionice CeKaPe-a

Imate rukopis u ladici? Pišete, ali ne znate kako strukturirati tekst? Želite početi pisati, ali vas je strah? Napisali ste pola zbirke i imate kreativnu blokadu? Pomoć potražite u Centru za kreativno pisanje gdje vas očekuje niz kreativnih radionica s voditeljima profesionalcima.
Najava • 05.07.2017.

Završna produkcija i čitanje polaznika radionica CeKaPe-a

Na kraju uspješne desete školske godine, Centar za kreativno pisanje poziva vas u srijedu, 5. srpnja u caffe bar Botaničar u Zagrebu na završnu produkciju i čitanje proznih tekstova polaznika i polaznica CeKaPe-a.
Najava • 10.02.2017.

Promocija priručnika za kreativno pisanje 'Autopsija teksta' Nebojše Lujanovića

Promocija priručnika za kreativno pisanje 'Autopsija teksta' Nebojše Lujanovića, znanstvenika, predavača i jednog od najboljih prozaika mlađe generacije, održat će se u petak 10. veljače u zagrebačkom Botaničar baru. Uz autora, na promociji će sudjelovati Kristian Novak i Korana Serdarević. Moderira Sanja Vučković.