Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: Promo • 07.02.2019.

CeKaPe: Nove radionice, novi ciklusi, novi tekstovi!

Nakon hladnog i depresivnog siječnja, zagrebačka škola pisanja CeKaPe nudi vam nove radionice kreativnog pisanja koje vas očekuju u veljači. Započnite novi ciklus, nove tekstove, možda će neki od njih završiti u vašoj prvoj knjizi!

Što vas u veljači čeka u Centru za kreativno pisanje:

Književni put u slikovnicu s Anom Đokić 
Slikovnice su mala književno-likovna remek-djela. U slikovnicama jednako uživaju i djeca i odrasli. Slikovnice su zabavne. Slikovnice su mudre. Slikovnice su izazov za svakog pisca.

Radionica copywritinga s Jasenkom Begić
Što je copywriting? Koja je njegova svrha i kako ga pisati ovisno o mediju i potrebama klijenta/ciljane skupine? Kako te pomoću kojih alata pisati upečatljivo? – pitanje je na koje se traži odgovor otkada je same reklame i oglašivačke industrije.

Radionica poezije s Miroslavom Mićanovićem
Pišete poeziju, ali je skrivate u ladici? Imate želju pisati poeziju, ali se ne usudite sami krenuti? Želite saznati kako drugi čuju vaše stihove? Dođite na radionicu poezije i zajedno ćemo raditi na vašem tekstu.

Radionica kratke priče s Miroslavom Mićanovićem
Kratka priča je forma o kojoj svi misle da sve znaju – ali što ona uistinu jest? Može li jedna riječ biti priča? Jedna rečenica? Kako nastaje i koje su njene specifičnosti, tko je pripovjedač, koji su najčešći motivi? Radionica kratke priče je CeKaPe-ova najpopularnija i najbrojnija radionica – otkrijte zašto!

Susret s likom s Ladom Kaštelan
Radionica je namijenjena svima koji pišu ili žele napisati kratku priču, roman, dramu ili scenarij – bilo koju vrstu teksta u kojem postoje likovi. U sklopu radionice bavit ćete se istraživanjem i pripremom za oblikovanje što uvjerljivijih likova, neće se raditi na već napisanom, čitati i komentirati, nego na onom što pisanju prethodi ili mu pomaže. 

Više informacija: CeKaPe!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –