Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 06.09.2018.

Jesenski upisi u semestralne radionice CeKaPe-a

Imate rukopis u ladici? Pišete, ali ne znate kako strukturirati tekst? Želite početi pisati, ali vas je strah? Napisali ste pola zbirke i imate kreativnu blokadu? Želite prevoditi, pisati kritiku, naučiti što je copywriting ili osmisliti prvi scenarij za film? Pomoć potražite u Centru za kreativno pisanje gdje vas očekuje niz kreativnih radionica s voditeljima profesionalcima.

U ponudi je čak 18 radionica: proza, poezija, kratka priča, roman, scenarij za kratki film, drama, Copywriting, pisanje kao terapijsko-meditativna praksa, Pričoslovnica za osnovnoškolce, radionica za srednjoškolce, S one strane pisanja, Stvaranje uvjerljivog lika, književna kritika, književno prevođenje, dramsko pismo, Strip klub, blog, storytelling.

Radi se u malim grupama s voditeljima profesionalcima, piscima, kulturnim radnicima, dramaturzima, copywriterima, kritičarima.

Radionice se održavaju u grupama od 7 do 11 polaznika u 10 ili 15 termina s fondom od 30 školskih sati (osim radionice proze koja traje 60 školskih sati). Radi se u kreativnoj i prijateljskoj atmosferi, piše, komentira napisano, briše i uređuje i preko motivacijskih vježbi pisanja stvara nova djela. 

Plaćati možete u ratama, a radionice kreću čim se popuni grupa pa požurite!
Sva pitanja možete postaviti na info@cekape.com

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –