Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 14.06.2019.

Upisi u Ljetnu školu pisanja u dvorcu Stara Sušica (CeKaPe)

Centar za kreativno pisanje (CeKaPe) organizira devetu Ljetnu školu pisanja. Od 25. 8. do 1. 9. 2019. u čarobnom dvorcu Stara Sušica u Gorskom kotaru pisat će se i živjeti književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica.

Do sada je ovu sedmodnevnu intenzivnu radionicu pisanja u izolaciji dvorca na rubu šume, završilo  preko 150 polaznika i polaznica. Ove godine Ljetna škola pisanja nudi radionicu kratke priče, proze, poezije i književne kritike, uz voditelje...

Jagna Pogačnik, književna kritičarka, prevoditeljica, urednica, voditeljica književnih tribina i kulturnih programa, ove godine prvi puta u Ljetnoj školi vodi radionicu književne kritike.

Enver Krivac, jedan od najznačajnijih predstavnika riječke književne scene, nagrađivan pisac i voditelj u CeKaPe-u Rijeka, vodit će radionicu proze.

Radionicu kratke priče vodi pisac i novinar Davor Mandić, koji već drugu godinu mentorira radionicu pisanja u CeKaPe Rijeka, a u ljetnoj je školi od 2018.

Nebojša Lujanović, nakon prošlogodišnje pauze, vraća se u dvorac s radionicom koju je osmislio ekskluzivno za ljetnu školu – Arhitekstura teksta.

Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organizirane su književne tribine, razgovori s gostima, književni kvizovi i zajednička druženja.

Više: Ljetna škola pisanja

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –