Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 09.06.2019.

Naklada Sandorf predstavlja novi roman 'Krletka za glinenog goluba' Roberta Međurečana
Održava se
10.06.2019. u 19h

Robert Međurečan: Krletka za glinenog goluba

Predstavljanje novog romana "Krletka za glinenog goluba" Roberta Međurečana u izdanju Naklade Sandorf (biblioteka Avantura), održat će se u ponedjeljak, 10. lipnja u 19 h, u knjižari Bookara (Maksimirska 39) u Zagrebu. Na predstavljanju će o knjizi, uz autora, govoriti urednik Kruno Lokotar i izdavač Ivan Sršen.

Međurečan je majstor suspensa; u ovom kriminalističko-političkom trileru, napisanom britkim, beskompromisnim stilom u maniri tvrdokuhanih krimića, a na temu pojedinaca i društva koji pate od PTSP-a, razvija priču koja obuhvaća rat i njegove dalekosežne posljedice, a protagonisti su visokopozicionirani članovi društva, heroji i/ili zločinci, pripadnici tajnih službi, novinari i svi (mi) ostali. 


Robert Međurečan (Zagreb, 1969.) je prvim romanom, drskim antiratnim pamfletom "Prodajem odličja, prvi vlasnik" (2008.), zaslužio nominacije u svim natječajima za knjigu godine. Drugi roman "Kad jaganjci utihnu u Zdihovu" (2011.) literarno je nastavio obračun s devijacijama iz bliske prošlosti. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –