Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 19.02.2021.

Natječaj za dodjelu 'Nagrade Iso Velikanović' za 2020. godinu zatvara se 26. veljače 2021.

Nagrada Iso Velikanović

„Nagrada Iso Velikanović“ već tradicionalno se dodjeljuje kao nagrada Ministarstva kulture i medija za najbolja ostvarenja u području prevodilaštva. Dodjeljuje se kao godišnja nagrada prevoditeljima koji su državljani Republike Hrvatske za djela koja su u njihovu prijevodu bila objavljena u 2020. godini, te kao nagrada za životno djelo istaknutim prevoditeljima koji su svojim prevoditeljskim radom obilježili vrijeme u kojem su djelovali i čiji rad čini zaokruženu cjelinu, a njihova djela i ostvarenja ostaju trajno dobro Republike Hrvatske.

Prijedloge za dodjelu „Nagrade Iso Velikanović“ mogu podnijeti građani, udruge građana, ustanove, trgovačka društva, tijela državne vlasti, tijela lokalne i područne (regionalne) samouprave, vjerske zajednice i druge osobe.

Prijedlog za svakog kandidata treba sadržavati:

Prijedlozi sa svom traženom dokumentacijom dostavljaju se u elektroničkom obliku na adresu NagradaIsoVelikanovic@min-kulture.hr te osobno ili poštom na adresu Ministarstva kulture i medija, Zagreb, Runjaninova 2, s naznakom: Prijedlog za „Nagradu Iso Velikanović“.

Rok za dostavu dokumentacije jest 26. veljače 2021. Sve prijave pristigle izvan tog roka neće biti razmatrane.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –