Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 05.02.2013.

Natječaj za godišnju književnu nagradu 'ANTO GARDAŠ'
Održava se
01.01.1901.

Društvo hrvatskih književnika i DHK - Ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski raspisuju Natječaj za godišnju književnu nagradu “ANTO GARDAŠ“ koja se dodjeljuje za najbolji dječji roman ili zbirku pripovijedaka objavljenih u 2012. godini na hrvatskom književnom jeziku.

Natjecati se mogu nakladnici i autori prvih izdanja romana ili zbirki pripovijedaka za djecu i mladež, objavljenih u 2012. godini na hrvatskom književnom jeziku.

Propozicije natječaja:

Društvo hrvatskih književnika Zagreb i DHK – Ogranak slavonsko-baranjsko-srijemski utemeljili su godišnju Nagradu “Anto Gardaš“ za najbolji dječji roman ili zbirku pripovijedaka.

1. Za Nagradu se mogu natjecati izdavači i autori knjiga objavljenih prvi put 2012. na hrvatskom književnom jeziku.

2. Prosudbeno povjerenstvo, sastavljeno od tri istaknuta hrvatska književnika za djecu i mladež, objavit će do kraja travnja odluku o dobitniku Nagrade. Nagrada se sastoji od Povelje i novčanog iznosa.

3. Na natječaj treba poslati tri primjerka knjige, na adresu: DHK, 10000  Zagreb, Trg bana Jelačića 7/I, s naznakom – za Nagradu “Anto Gardaš“, do 15. ožujka 2013.

Rezultati natječaja bit će objavljeni u dnevnim novinama, književnim listovima te u elektronskim medijima. Nagrada dobitniku biti će uručena u Osijeku 21. svibnja 2013.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –