Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: MV Info • 13.09.2007.

NOVA KNJIGA : Poslovna strategija

Poslovni dnevnik i Masmedia objavili su novu knjigu – «Poslovna strategija», koja menadžerima pokazuje kako stvoriti i održati dinamičan profitabilan posao te donijeti učinkovite strateške odluke. Izvorno izdanje ove knjige udžbenik je za studente prestižnih poslovnih škola u Europi i SAD-u, a u hrvatskom prijevodu koristit će studentima poslijediplomskog i dodiplomskog studija ekonomskih fakulteta te poslovnim ljudima u svakodnevnoj praksi, osobito menadžerima i konzultantima.

Suvremeni poslovni svijet oblikuju različite poticajne sile, a u isto vrijeme sve je zahtjevnija uloga menadžera u donošenju učinkovitih strateških odluka. Pod utjecajem poslovnog razvoja, tehnoloških inovacija, društvenih ili političkih događaja stvaraju se i novi stavovi, što izravno utječe na razvoj poslovne strategije.

Knjiga «Poslovna strategija», autora Jeremyja Kourdija, koju od rujna ove godine možete pronaći u našim knjižarama na hrvatskom jeziku, osvjetljava procese poslovne strategije, s posebnim osvrtom na koncepte i alate koji su potrebni za strateško donošenje odluka.

Više o knjizi: «Poslovna strategija»

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –