Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 06.12.2021.

Panel-diskusija 'Pisci u društvu' u Opatiji
Održava se
07.12.2021. u 18h

Kakav je položaj pisaca u društvu, mogu li svojim djelovanjem utjecati na društvene promjene, te kakve je percepcija pisaca i književnosti danas? Što od njih očekujemo, s kojim problemima se susreću u svom stvaralaštvu, te kako izgleda budućnost književnosti? 

To su samo neka od pitanja na koja će pokušati odgovoriti panel-diskusija Pisci u društvu, koja će se održati u utorak 7. prosinca u 18 sati u Kavani Continental u Opatiji. Gosti su Evelina Rudan, višestruko nagrađivana književnica i sveučilišna profesorica; Davor Mandić, književnik, pjesnik i novinar, te Davor Grgurić, književnik, radijski novinar i predsjednik riječkog ogranka Društva hrvatskih književnika. 

Panel-diskusija održava se u sklopu projekta Opatija Coffeehouse Debates koji se već niz godina bavi promicanjem deliberativne građanske kulture i kritičkog mišljenja. Organizatori iz Udruge "Kulturni front", Filozofskog fakulteta u Rijeci i Amadria park hotela pozivaju sve zainteresirane da se pridruže raspravi u ugodnoj atmosferi Kavane Continental, te da se uz čaj, kavu ili kuhano vino posvete zanimljivim umjetničkim temama. 

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –