Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 10.10.2014.

Počinje 7. Riječki sajam knjiga KIČMA
Održava se
13.10.2014.

7. Riječki sajam knjiga KIČMA održat će se od 13. do 18. listopada u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku te na raznim lokacijama u užem centru Rijeke i u Opatiji i ponudit će zanimljiv i kvalitetan program predstavljanja knjiga i autora kao i bogati sajam knjiga s popustima do 80%.

Otvorenje sedme KIČME održat će se u ponedjeljak 13. listopada u 19 sati u galeriji Kortil (Hrvatski kulturni dom na Sušaku, Rijeka). U 19.30 sati počet će program ovogodišnjeg festivala, predstavljanjem knjige "Čerupanje feniksa" Franje Janeša.

U programu sudjeluju predstavljanja knjiga i autora sudjelovat će neki dobro poznati i omiljeni autori iz Hrvatske i Slovenije: Kristian Benić, Milan Zagorac, Krešimir Vogrinc, Tamara Crnko, Goran Gluščić, Irena Hartmann, Antonija Mežnarić, Dajana Šalinović, Zoran Krušvar, Gorana Tuškan Mihočić, Kristina Posilović, Davor Mandić, Milan Zagorac, Pjer Orlić, Kristian Benić, Tea Tulić, Vlado Simčić Vava, Alen Kapidžić, Enver Krivac, Zoran Krušvar, Moris Mateljan, Bojan Mušćet, Zoran Žmirić, Dražen Ilinčić, Kristina Posilović, Rujana Jeger, Milana Vuković-Runjić, Daniel Radočaj, Marko Gregur, Franjo Janeš, Želimir Periš i dr.

Teme o kojima će progovoriti su kriminal i intrige u novinarstvu i financijama u suvremenoj Hrvatskoj, lokalna politika, povijest ovih prostora, međuljudski odnosni, književnost i umjetnost. Uz predstavljanje novih knjiga, predstavit će se i digitalne knjige riječkih autora, kao i mladi riječki pisci znanstvene fantastike.

Sajam knjiga na kojem će se prodavat  nove knjige, antikvarne knjige i multimedija održvat će se u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku (u atriju HKD-a i u galeriji Kortil). U prodaji će biti nekoliko tisuća knjiga i multimedije i preko 30 izdavača, od onih najvećih do onih malih. Predstavit će se brojni noviteti, a mnoge će knjige biti na rasprodaji, snižene i do 80%.

Organizatori su Udruga „parNas“ i MIŠ d.o.o.

PROGRAM!

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –