Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Vijest • Piše: I.P. - MV • 03.11.2016.

Počinje jesenski semestar Škole kreativnog pisanja Milane Vuković-Runjić
Održava se
07.11.2016. u 18h

Jesenski semestar Škole kreativnog pisanja koji vodi književnica Milana Vuković-Runjić, ovaj put nadopunjena i predavanjima o književnosti, počinje u ponedjeljak 7. studenog u 18 sati u knjižari Vuković&Runjić

- Ovog ponedjeljka na galeriji knjižare Vuković&Runjić nastavljamo s našim dobrim običajem, s Ekspres školom kreativnog pisanja, u kojoj ćete otkriti velike i male tajne spisateljskog umijeća. Radionica kreativnog pisanja služi tome da pokrene spisateljske potencijale u svim polaznicima. Premda ne postoji čarobni štapić koji nas preko noći može pretvoriti u pisca, u Teslinoj 16 možete se oboružati savjetima, metodama i tehnikama koje svakom tko se želi baviti pisanjem itekako dobro dođu.

Uz to, novost programa je ciklus predavanja “Književnost i bogovi”, kojim ćemo prošetati poviješću književnosti i otkrivati njezine javne i tajne veze s mitom, drevnim bogovima i muzama - od Homera do naših dana. I ove jeseni pridružite nam se na berbi ideja, vibracija i kreativne razbarušenosti - pozvala je sve željne novih znanja Milana Vuković-Runjić koja će na predstojećem Interliberu predstaviti svoju prvu ilustriranu knjigu za najmlađe „Vladimir i Matilda“.

Jesenski semestar održava se svaki ponedjeljak i traje sve do Božića kada najbolje polaznike očekuju i umotane nagrade pod borom, a sve informacije i prijave mogu se obaviti na: vukovicirunjic01@inet.hr.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –