Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 09.10.2017.

Predstavljanje knjige Andreje Varoščić-Austin 'Posljednja ratnica Liburna'
Održava se
13.10.2017. u 18h

Predstavljanje knjige Andreje Varoščić-Austin Posljednja ratnica Liburna“ (Amrita, 2017) održat će se u petak 13. listopada u 18 sati u Tkalčićevoj 33 (Zagreb).

Knjigu će uz autoricu predstaviti Sandra Pocrnić Mlakar, urednica.

"Posljednja ratnica Liburna" roman je koji će vas provesti preko pola svijeta, od Ugljana do Jeruzalema i New Yorka. (...) Njegova glavna junakinja kroz svoje neočekivane pustolovine istovremeno otkriva i vlastito podrijetlo, nasljeđe drevnih Liburna i njihovih božanstava koja ju vode i čuvaju, te prihvaća svoju ulogu – posljednje ratnice Liburna.

Na tragu Paula Coelha ili možda čak Jamesa Redfielda, no istovremeno i s posve osebujnim pogledima i karakteristično ženskim pristupom priči, Andreja Varoščić-Austin tako ovim romanom popunjava prazninu koja je dosad postojala u hrvatskoj popularnoj literaturi i pruža domaćim čitateljima priliku da se susretnu s nečim što dosad još, iz pera domaćeg autora, zapravo i nisu imali prilike vidjeti.

Milena Benini

Andreja Varoščić-Austin

Posljednja ratnica Liburna

  • Amrita 10/2017.
  • 187 str., meki uvez
  • ISBN 9789537745011
  • Cijena 90.00 kn

Roman 'Posljednja ratnica Liburna' ima karakter mističnog romana s elementima krimića. Okosnicu romana čini slojevita ljubavna priča, protkana mističnim doživljajima i neobičnim obratima. Priča je vođena idealom duhovnoga otkrivenja i bit će zanimljivo štivo za sve ljubitelje ezoterijske literature.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –