Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 08.05.2018.

Predstavljanje knjige 'Most ponad burne rijeke' Dalibora Talajića
Održava se
10.05.2018. u 18:30h

Predstavljanje knjige "Most ponad burne rijeke" poznatog strip autora Dalibora Talajića održat će se u četvrtak, 10. svibnja u 18,30 sati u klubu Booksa. 

U ovoj knjizi Talajić ne govori o stripu već o svom roditeljskom iskustvu. Kad je njegovu sinu dijagnosticiran poremećaj autističnog spektra, Dalibor Talajić sve je svoje talente usmjerio kako bi otvorio prozore na njegovoj duši. I uspio je - dječak danas ide u peti razred osnovne škole. U knjizi "Most ponad burne rijeke" (Beletra, 2018.) Dalibor Talajić opisao je prve godine prilagodbe tijekom kojih se borio protiv nevidljivog neprijatelja. Sugestivnim rječnikom i širokim asocijacijama Talajić piše o životnom iskustvu koje prenosi sinu, o junacima filmova i stripova koji su ga inspirirali i o načinima na koje je uspostavljao komunikaciju s dječakom zatvorenim u svoj svijet. Knjiga donosi poruku nade i pokazuje što se sve može učiniti kako bi djeca s poremećajem autističnog spektra živjela prilagođenije i vedrije. 

Most ponad burne rijeke predstavit će urednica Sandra Pocrnić Mlakar i autor, a razgovor će moderirati Vladimir Šagadin.

Svi koji žele, na predstavljanju će moći nabaviti knjigu po promotivnoj cijeni.

Dalibor Talajić (Sarajevo, 1972.) diplomirao je glazbenu umjetnost na Muzičkoj akademiji u Zagrebu. Prije nego što je postao profesionalni crtač stripa, deset godina radio je kao učitelj klarineta. Stripove je objavljivao u nekoliko hrvatskih magazina. Za američke nakladnike crta od 2005., a od 2009. gotovo ekskluzivno radi za Marvel.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –