Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 02.10.2018.

Predstavljanje knjige 'Pank poduzetnici'
Održava se
02.10.2018. u 19h

Robert Posavec: Punk poduzetnici

U utorak, 2. listopada 2018. s početkom u 19 sati u Cafeu u dvorištu (Jurja Žerjavića 7/2, Zagreb) održat će se promocija knjige "Pank poduzetnici", knjige o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina.

Priča je to o dvojici mladića koji su zajedno s prijateljima i suradnicima pokrenuli desetine inicijative, proveli programe i projekte kojima su obuhvatili preko 100.000 korisnika te osnovali različita društvena poduzeća, koja danas uspješno djeluju.

Priča donosi niz događaja koji se nisu trebali dogoditi, ali koji vjerno i otvoreno govore o pogreškama do kojih može doći u poslovanju, posebno upravljanju. Priča donosi i uspješne trenutke ponosa, a sve skupa pruža mnogo lekcija čitatelju.

"Pank poduzetnici" je knjiga o poduzetništvu pisana literarnim stilom, zabavna, iskrena i prije svega poučna, a obuhvaća osnivanja i upravljanje različitim oblicima poduzeća, koja imaju snažan društveni utjecaj.

Na zagrebačkom predstavljanju knjige u Cafeu u dvorištu razgovaraju novinarka i spisateljica Danijela Stanojević, autor knjige Robert Posavec i pank poduzetnik Stjepan Mikec, izvršni direktor ACT Grupe i jedan od glavnih protagonista knjige.

Robert Posavec

Pank poduzetnici

  • ACT Grupa 07/2018.
  • 347 str., tvrdi uvez s ovitkom
  • ISBN 9789537899073
  • Cijena 170.00 kn

Robert Posavec napisao je prvu hrvatsku knjigu o društvenom poduzetništvu i borbi za humaniju ekonomiju koju bivši aktivisti uspješno vode na sjeveru Hrvatske već 15 godina. 'Pank poduzetnici'  je knjiga o poduzetništvu pisana literarnim stilom, zabavna, iskrena i poučna, a obuhvaća osnivanja i upravljanje različitim oblicima poduzeća, koja imaju snažan društveni utjecaj.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –