Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 24.03.2017.

Predstavljanje knjige 'Pouke o čovječnosti' Veljka Đorđevića
Održava se
29.03.2017. u 12h

Predstavljanje knjige "Pouke o čovječnosti : Spašavanje psihijatrijskih bolesnika u Domovinskom ratu", autora Veljka Đorđevića (Medicinska naklada, 2017) održat će se u srijedu 29. ožujka u 12 sati u Koncertnoj dvorani Blagoje Bersa Muzičke akademije Sveučilišta u Zagrebu (Trg Maršala Tita 12).

Knjiga sadržava svjedočanstva hrvatskih branitelja i medicinskog osoblja koji su u nemogućim uvjetima i u jeku Domovinskog rata, 29. rujna 1991. godine uspješno evakuirali više od tristo psihijatrijskih bolesnika iz bolnice u Pakracu.

Predgovor knjizi napisali su predsjednica Republike Hrvatske, gospođa Kolinda Grabar-Kitarović, ministar hrvatskih branitelja RH, brigadni general Tomo Medved i ministar zdravstva RH, prof. dr. sc. Milan Kujundžić. Tom prigodom svim sudionicima akcije uručit će se Povelje heroja čovječnosti.

Zainteresirani će posjetitelji knjigu moći kupiti po promotivnoj cijeni.

Veljko Ðorđević

Pouke o čovječnosti : Spašavanje psihijatrijskih bolesnika u Domovinskom ratu

  • Medicinska naklada 03/2017.
  • 158 str., meki uvez
  • ISBN 9789531767927
  • Cijena 147.00 kn

Knjiga 'Pouke o čovječnosti : Spašavanje psihijatrijskih bolesnika u Domovinskom ratu', sadržava svjedočanstva hrvatskih branitelja i medicinskog osoblja koji su u nemogućim uvjetima i u jeku Domovinskog rata, 29. rujna 1991. godine uspješno evakuirali više od tristo psihijatrijskih bolesnika iz bolnice u Pakracu.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –