Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 11.06.2019.

Predstavljanje knjige Veljka Đorđevića 'Sante leda'
Održava se
13.06.2019. u 19h

Predstavljanje knjige Veljka Đorđevića Sante leda“ (V.B.Z., 2019) održat će se u četvrtak, 13. lipnja u 19 sati u Novinarskom domu u Zagrebu (velika dvorana, 1. kat, Perkovčeva 2).

O knjizi će govoriti: Veljko Đorđević, Branko Ištvančić, Slobodan Prosperov Novak i Josip Antić. Ulomke iz knjige čitaju Nikša Kušelj i Natalija Đorđević.

Kada psihijatar, kao što je Veljko Đorđević, napiše ljubavni roman, odmah na početku možete zaboraviti sve uvriježene sudove o požudi, seksu za jednu noć, nevjeri, povjerenju, kao i o bajkovitom završetku „živjeli su sretno do kraja života”. Veljko Đorđević piše tvrde egzistencijalne, ali i empatične stranice na kojima svoje likove – emotivno zatomljenu i na posao usredotočenu liječnicu i slikara koji je izgubio smisao i inspiraciju – suočava s njima samima, životnim propustima i posljedicama njihovih izbora.

Veljko Ðorđević

Sante leda : (ljubić s predumišljajem)

  • V.B.Z. 05/2019.
  • 220 str., meki uvez
  • ISBN 9789535201403
  • Cijena 99.00 kn

Veljko Đorđević piše tvrde egzistencijalne, ali i empatične stranice na kojima svoje likove – emotivno zatomljenu i na posao usredotočenu liječnicu i slikara koji je izgubio smisao i inspiraciju – suočava s njima samima, životnim propustima i posljedicama njihovih izbora.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –