Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 29.09.2015.

Predstavljanje knjige Stipe Grgasa 'Američki studiji danas'
Održava se
01.10.2015. u 12h

Predstavljanje knjige Stipe Grgasa "Američki studiji danas: Identitet, kapital, spacijalnost" (Meandarmedia, 2015) održat će se u četvrtak, 1. listopada u 12,00 sati u Vijećnici Filozofskog fakulteta (Ivana Lučića 3, Zagreb).

 O knjizi će govoriti: Ozren Žunec, Jelena Šesnić, Miroslav Mićanović i autor.

Stipe Grgas u instruktivnoj polemici sa stanjem discipline američkih studija nudi novu perspektivu njezina osmišljavanja razotkrivanjem ekonomskog poretka kao strukturirajuće jezgre američkog iskustva. Kapital i ekonomija vraćaju se u ovoj uzbudljivoj knjizi o krizi i novcu, moći i čitanju na sasvim nov način, jednako zahtjevan i odgovoran za one koji žele ostati u prostoru vlastite struke, ali ništa manje i za one koji su zahvaćeni procesima koji se ne odnose samo na “daleku” Ameriku, koja je središte sveprožimajuće moći kapitala, nego i na našu divlju stvarnost i korporativnu svakodnevicu.

Miroslav Mićanović

Stipe Grgas

Američki studiji danas : Identitet, kapital, spacijalnost

  • Meandarmedia 06/2015.
  • 382 str., meki uvez
  • ISBN 9789533340456
  • Cijena 159.00 kn

Stipe Grgas u instruktivnoj polemici sa stanjem discipline američkih studija nudi novu perspektivu njezina osmišljavanja razotkrivanjem ekonomskog poretka kao strukturirajuće jezgre američkog iskustva. Kapital i ekonomija vraćaju se u ovoj uzbudljivoj knjizi o krizi i novcu, moći i čitanju na sasvim nov način.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –