Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 09.02.2016.

Predstavljanje knjige Une Bauer 'Priđite bliže'
Održava se
12.02.2016. u 19h

Predstavljanje knjige Une Bauer "Priđite bliže : O kazalištu i drugim radostima" održat će se u petak, 12. veljače u 19 sati u prostoru književnog kluba Booksa (Martićeva 14 d, Zagreb).
 
Na predstavljanju će govoriti Marcell Mars, Ksenija Stevanović i Antonija Letinić. Moderira Mima Simić.
 

U svojoj prvoj knjizi Una Bauer piše o kazalištu (BADco., Societas Raffaello Sanzio, Goat Island), o plesu (Marjana Krajač) i o filmu (Lars von Trier, David Fincher, Michael Haneke). Tema jednog od eseja je inspektorica Sarah Lund (junakinja danske TV-serije Forbrydelsen). Slijedi niz putopisa (Turska, Gruzija, Azerbajdžan, Srbija, Kosovo, Albanija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Engleska) i kraćih zapisa (o goblenima i kruhu, o vrtnim patuljcima, o vožnji biciklom i motorom). Kraj knjige donosi poglavlje iz doktorske dizertacije (Raimund Hoghe).
 

Posjetitelji će, uz knjigu Une Bauer, moći nabaviti starija izdanja časopisa Gordogan te ostale knjige iz Biblioteke Gordogan.

Una Bauer

Priđite bliže : O kazalištu i drugim radostima

  • Udruga za kulturu Gordogan 12/2015.
  • 212 str., meki uvez
  • ISBN 9789539974471
  • Cijena 100.00 kn

U svojoj prvoj knjizi 'Priđite bliže : O kazalištu i drugim radostima' Una Bauer piše o kazalištu, o plesu i o filmu. Slijedi niz putopisa i kraćih zapisa (o goblenima i kruhu, o vrtnim patuljcima, o vožnji biciklom i motorom). Kraj knjige donosi poglavlje iz doktorske dizertacije (Raimund Hoghe).

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –