Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: MV Info • 24.09.2008.

Predstavljanje knjige 'Zapanjujuća moć emocija : Neka vas osjećaji vode'
Održava se
25.09.2008.

U četvrtak, 25. rujna u 18.30 sati u Knjižnici i čitaonici Bogdana Ogrizovića u Zagrebu (Preradovićeva 5) održat će se predstavljenje knjige “Zapanjujuća moć emocija : Neka vas osjećaji vode” Esther i Jerryja Hicksa, autora knjige "Traži i bit će ti dano".

Predstavljanje knjige održat će se uz prezentaciju radionice Buđenje osobne moći, voditelja Nenada Maljkovića.


Radovi Esther i Jerryja Hicksa o 'Zakonu privlačenja' priznati su u cijelome svijetu. U ovoj novoj knjizi oni će nam kroz dojmljiva Abrahamova učenja pomoći razumjeti emocionalnu ljuljačku koju osjećamo u svojoj svakodnevici.

Već desetljećima niti jedan kanalizirani tekst nije izazvao takvu pažnju svjetske javnosti kao poruke Abrahama koje prima Esther Hicks. Esther, uz pomoć supruga Jerryja, poruke je objavila u nekoliko knjiga koje su odmah postale svjetski bestseleri. U srcu ovih učenja leži najmoćniji Zakon Svemira, 'Zakon Privlačenja'. Ono nas uči kako djelovati u najširem smislu ove riječi - kako biti, činiti ili ostvariti bilo kakvu želju koja vam pričinja zadovoljstvo.

Esther i Jerry Hicks drže predavanja o Abraham--Hicksovim učenjima u gradovima širom SAD-a. Hicksovi su do sad objavili preko 700 Abraham-Hicksovih knjiga, kaseta, CD-a, videozapisa i DVD-a. Kod nas je do sad prevedena njihova uspješnica "Traži i bit će ti dano".

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –