Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 01.02.2019.

Predstavljanje knjige 'Zapisi s drugog krova svijeta' Olega Maštruka
Održava se
08.02.2019. u 18h

Predstavljanje knjige "Zapisi s drugog krova svijeta" Olega Maštruka (Fokus, 2018) održat će se u petak 8. veljače s početkom u 18 sati Kulturnom centru Mesnička u Zagrebu (Mesnička 12). 

U ljeto 2015. godine hrvatski kolumnist i putopisac Oleg Maštruko zaputio se sa svojim putnim partnerom Françoisom na ekspediciju po Pamirskom traktu. Gotovo četiri godine nakon toga Oleg Maštruko će u društvu Josipe Šiklić, u intimnom ozračju Kulturnog centra Mesnička, razgovarati o svojoj avanturi, ali i predstaviti njezino ukoričeno izdanje. Pridružite se i iz prve ruke saznate sve što o Pamiru, ali i putovanjima općenito, niste znali.

Putovanje u Pamir bilo je dijelom projekta Marko Polo: Hrvatska do Pamira, a taj je projekt Croatian Travel Foundation proglasio putnim projektom godine. Tome je, uz nesvakidašnjost izabrane lokacije zasigurno pridonijela i interaktivnost cijelog putovanja; autor je, naime, zapise s putovanja u gotovo realnom vremenu prenosio putem društvenih mreža, a njegove je izvještaje svakodnevno pratilo 850 ljudi.

Oleg Maštruko

Zapisi s drugog krova svijeta

  • Fokus komunikacije 11/2018.
  • 164 str., meki uvez
  • ISBN 9789533490991
  • Cijena 99.00 kn

Putopis Olega Maštruka 'Zapisi s drugog krova svijeta' svojevrsni je izdavački eksperiment proizašao iz projekta Marco Polo – Hrvatska do Pamira. Tekstovi i fotografije s putovanja objavljivani su 2015. godine na Facebooku gotovo u realnom vremenu, prateći rutu koju je putopisac prelazio i komunicirajući pritom izravno s čitateljima.

– Komentari –

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –