Prilagodbe

Moderna vremena

Pogledaj... sve je puno knjiga.

Ilustracije: John Tenniel
Najava • Piše: I.P. - MV • 24.11.2016.

Predstavljanje trećeg romana Edija Matića 'Regija stranaca'
Održava se
26.11.2016. u 19h

Predstavljanje novog romana Edija Matića "Regija stranaca" (Hena com, 2016) održat će se u subotu, 26. studenoga u 19 sati u zagrebačkom Vinyl baru (Bogovićeva 3).

Kroz Regiju će vas provesti: Korana Serdarević - promotorica, Marina Vujčić - urednica, Vesna Tominac Matačić - glumica i Edi Matić - autor.

Treći roman Edija Matića spada u ona djela koja se čitaju s uživanjem i u jednom dahu, da bismo im se potom odmah vratili i počeli čitati ispočetka. Alida Bremer

Krenuvši od intrigantnog kriminalističkog zapleta, pa skrećući potom u životne priče nekoliko nezaboravnih likova i njihovih ljubavi, dolazeći u konačnici do oštre kritike društva u posttranzicijskim zemljama, Edi Matić suvereno vozi cestama svoje Regije. Na kraju ove dinamične vožnje pisac jasno dokazuje je da među nama ni granica ni stranaca nema, da se istina o zločinima nikad neće do kraja razmotati, a ljubav će uvijek biti najdublja težnja svakoga čovjeka. Korana Serdarević

Edi Matić

Regija stranaca

  • Hena com 11/2016.
  • 300 str., meki uvez s klapnama
  • ISBN 9789532591491

Što se dogodi kad se skokne do Budimpešte, putuje na relaciji Beograd-Priština, odmori na vojvođanskom salašu, posluša opera u Düsseldorfu, prošeta splitskom rivom i tome doda nekoliko ljubavnih priča? Dobije se roman 'Regija stranaca', istinita bajka o tri simpatična, poštena lopova dostojna Hollywooda, i o još nekim, prilično ozbiljnim zločincima.

– Povezani sadržaj –

– Pretraži sve članke –